ÚTIKRITIKA.HU / Idegenvezetés magyarul


hirdetes

útikritikák


Idegenvezetés magyarul

Bemutatkozom: Harmath Veronika helyi idegenvezetô vagyok, itt èlek a Garda-tónàl èvek óta, vàrosnèzèseket, kiràndulàsokat szervezek.

Hogyan mûködik a jelentkezès, a tùràk kivàlasztàsa?
Az oldal (Garda-tó FB-csoport) tetejèn kiemelt bejegyzèsben a naptàrban làthatóak a tervezett programok, hetente vannak fix, nagyobb kiràndulàsok, amelyeket egy külsô cèggel bonyolìtok, februàr közepètôl lehet majd azokat online foglalni. (Alsó-Garda, Dolomitok ès Garda-sziget)

Elsôsorban tehàt nèzzètek àt a naptàrt ès ha abban az idôszakban nincs olyan tervezett sèta, ami szàmotokra erdekes lenne, ( mindegyik màsèrt èrdekes😄egyèbkènt) akkor lehet javasolni, kèrni ès esetleg idôszaktól függôen mèg àt tudom variàlni a napokat ùgy, hogy együtt egy szemelyre szabott igènyeiteknek megfelelô programot talàljunk.

Vannak mar privàt tùràra lefoglalt idôpontok. Ezenkivül több napot az utazàsi irodàk màr nagy csoportokra befoglaltak. Ezeket zàrt programkènt làthatjàtok, amelyekhez nem lehet csatlakozni.

Kèrlek benneteket, hogy messengeren vagy emailben jelentkezzetek, mert a bejegyzèsek alatti hozzàszólàsokat nem mindig tudom követni. Minitalia.hu@gmail.com a vàrosnèzèsekre, tolmàcsolàsra ès olasztanìtàsra hasznàlt cìmem, gardatonal@gmail.con pedig a Garda-tavi programokra. Mindkettôn èn vàlaszolok. Szàllàssal kapcsolatban is inkàbb emailben ìrjatok, mert ùgy tudunk ajànlatot küldeni. Nem ìrok àrakat sem tippeket Fb hozzàszólàsokra.

Kriszta kolleganôm foglalkozik a szàllàsokkal, szemèlyesen ismer több panziót ès hotelt ès “kikèrdezi” a jelentkezôket, hogy a legmegfelelôbbeket tudja ajànlani. Nem kèt percet dolgozik vele, ezèrt megtisztelitek azzal, ha vàlaszoltok neki akkor is, ha màskèpp döntötök. 🫶
Èn pedig a programokra èrdeklôdôktôl mindig kèrem a megerôsìtèst, mert vannak bizony olyan jelentkezôk, akik “vàrólistàn” vannak, mìg màsok megbeszèlik ès majd visszaszólnak. Egy kis ideig tudok vàrni, de nem szeretnèm elvenni a lehetôsèget azoktól, akik pedig gyorsan döntenek ès szìvesen jönnènek. Ezèrt èn is szeretnèm kèrni, hogy ha ajànlatot kèrtetek, jelezzetek vissza.

Talàlkozzunk idèn is a Garda-tónàl!Harmath Veronika idegenvezetô


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon

SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes