ÚTIKRITIKA.HU / Mianmar (Burma)


hirdetes


útikritikák


Sedona Hotel ***** Yangon

A szállodáról | Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

A szállodáról

Burmai viszonylatban jó hotel. A szobák tágasak, kényelmesek, tiszták. 2-3 éjszakás tartózkodásra korrekt módon megfelelő.

Hol?

Nincs a város központjában, aminek azért vannak előnyei is, mivel Yangon centruma kaotikus és nem igazán kellemes. A főváros turista nevezetességei nincsenek gyalogtávolságra a hoteltől. Ha nincs bérautó, akkor taxizásra van szükség. A hotel a repülőtértől a városközpontig vezető útnál van, e távon jóval a repülőtérhez közelebb. A szobákból a kilátás ingerszegény, de ez nem vonatkozik a tóra néző szobákra. A környéken építkezések zajlanak, de ez jellemző az egész városra. Praktikus, hogy a közvetlen közelben van egy bevásárlóközpont.

Milyen?

Egy új és egy régi (koloniális) épület alkotja a hatalmas hotelt. 2016 első felében felújítások zajlottak a hotelben. Jól néz ki a fogadótér. Furcsa módon mindkét épületben van recepció. Kellemes a hatalmas medence és a kerti környezete. Inkább egy business hotel sok üzleti utazóval, de azért jócskán vannak turista csoportok (sok olasz).

Szobák:

Mindenképpen előnyösebb az új épületben lévő szobát kapni. A fürdőszobák kellően tágasak.

Szolgáltatások:

A személyzet szívélyes, meglepőn profi. Az edzőterem modern. Az internet ingyenes, de elég lomhán működik.

Ellátás:

Az ellátás viszonylag jó, a reggeli is elég jó, de felesleges európai összehasonításban értékelni a minőséget és a választékot. Van a hotelben egy kínai és olasz étterem.

2016. október 7.


FOTÓK

« vissza


SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes