ÚTIKRITIKA.HU / Mianmar (Burma)


hirdetes


útikritikák


Bayview Beach Resort **** Ngapali

A szállodáról | Hol? | Milyen? | Strand | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

A szállodáról

Jó állapotban lévő, kitűnően menedzselt szálloda. A szobák szépek, hatalmasak és tiszták. Olyanoknak való a hotel, akik tényleg nyugalomra, teljes kikapcsolódásra vágynak.

Hol?

Ha nem akarunk a hotelben enni, akkor a közelben akad néhány kisebb, egyszerűbb kifőzde, étterem. Bulihelyeket hiábavalóan keresünk arrafelé. A repülőtérről kb. 10-15 perc alatt eljuthatunk a hotelbe.

Milyen?

Közepes nagyságú (45 szobás) szálloda. Mindenhol tisztaság uralkodik. Csodaszép a kertje, príma a kicsi medencéje. (A strand annyira jó, hogy sok vendég nem is időzik a medencében.) A hotelt egy fiatal német házaspár menedzseli. A vendégkörben is többségben vannak a német nyelvűek (német, osztrák, svájci).

Strand:

Nagyon szép, tiszta és nyugis a strand. Szép a tengervíz, de kár, hogy a vízben itt-ott szemét sodródik. A hotelszemélyzet igyekszik a strand fövenyéről eltakarítani a kivetődő hulladékokat. Széles a strand, a homok színe csaknem fehér, kavicsok nincsenek. A tenger lassan mélyülő. Jó eséllyel lehet arra számítani, hogy erős hullámok nem nehezítik meg a fürdőzést, úszást. Kellő számban vannak súlyos, fából készült, betétes napozóágyak. A strandnak vannak árnyékos részei, de napernyők is rendelkezésre állnak.

Szobák:

A szobák vagy a kétemeletes főépületben vannak, vagy bungalókban. Egy bungalóban 4 szoba van. A kényelmesre kialakított, nagyon tágas fürdőszobák jól néznek ki, ne nincsenek klimatizálva, mint a hálórészek s emiatt a magas páratartalom kisebb penészfoltokat eredményez. A garden view bungalós szobák a szépen gondozott, fákkal, virágokkal teli kertre néznek, a tengeri kilátás erősen korlátozott és részleges.

Szolgáltatások:

Nagyobb létszámú a személyzet, mint a maximális vendégszám, szóval igyekeznek kényeztetni a vendégeket. (Nyilván olcsó a munkaerő.) Az internetes kapcsolat rosszul működik és nem mindenhol a hotel területén. A bungalókban jellemzően nem működik a wifi. A főépületi szobákban talán jobbak a wifi körülmények. A nyugalomra vágyó vendégeknek egyáltalán nem hiányoznak a hangos zenével járó animációs programok.

Ellátás:

  • Szuper a büféreggeli.
  • Szabadtéri helyen van a főétterem, ahol ebédelünk, vacsorázunk.
  • A választékban vegyesen vannak európai és ázsiai étkek.

2016. október 7.


FOTÓK

« vissza


SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes