ÚTIKRITIKA.HU / Praslin


hirdetes


útikritikák


CAP JEAN MARIE VILLAS - Anse Kerlan


Anse Kerlan - Cap Jean Marie Villas

,, Összvissz 4 bungalóból áll. Nekünk sikerült az egyik "beach front" bungalót lefoglalnunk, ami nagyon sokat jelent a kilátás szempontjából. Az, hogy a teraszon ülve közvetlenül lehet gyönyörködni a partban és a buja növényzetben, nagyon megdobja az ittlétet.
A bungalók régiesen, de nagyon igényesen, dekorativan, minőségi bútorokkal vannak berendezve, és funkcionálisan is tökéletesek. Minden megvan, ami kell, sőt még annál is több. Kifejezetten tágas, amerikai konyhás nappali, nagy hálószoba, TV, internet, ami tökéletesen működik a parton is (10 euró, légkondi. Rupiban lehet fizetni a szálásért, hitelkartyat nem fogadnak el.
Mindent összevetve lélegzetelállító hely.

Strand:

Ez egyike azon kevés helyeknek, ahol teljesen ki lehet kapcsolni. Privát strand, rajtunk kívül 2-3 másik vendég lézeng itt, mindenki halk, diszkrét és élvezi a nyugalmat. Csodálatosan szép, képeslapra való, az elszigeteltsége miatt ideális pároknak. Párnázott napágyak minden bungalóhoz járnak. Rengeteg a rák a homokban, viccesek ahogy szanaszét szaladnak előlünk. Sznorkelezni itt nem érdemes, nincs sok víz alatti látnivaló, viszont szép kagylókat lehet gyűjteni a parton. Úszásra abszolút alkalmas. mert viszonylag gyorsan mélyül a víz.

Vendéglatók:

Anya és lánya, akik nagyon szívélyesek, kedvesek. Vacsorát újabban már nem főznek a vendégeknek, mert felmondott a szakácsnő,  de ingyen elvisznek kocsival a közeli étterembe vagy élelmiszerboltba. Az étterem felejtős, se nem szép, se nem finom. Az élelmiszerboltban alap dolgokat meg lehet venni, de nem túl jól felszerelt.

Reggeli:

Kevés. Pedig én nem eszem sokat. Egy-két darab gyümölcs, egy kevés rántotta egy kis pirotossal, pici lekvár, vaj.

Környék:

Szinte semmi nincs itt, a saját kis strandon, az éttermen és az élelmiszerbolton kívül. Pont ezért tökéletes 2-3 napra, idilli környezet, maga a paradicsomi kikapcsolódás! De nem ajánlom, hogy valaki tovább maradjon. Ha mégis hosszabb időre tervezne itt valaki akkor érdemes autót bérelni és bejárni a szigetet. (Nóra, 2017. április)

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Seychelle-re Repülőjegyek Seychelle-re
Olcsó repülőjegyek a Seychelle-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes