ÚTIKRITIKA.HU / London


hirdetes


útikritikák


St Giles London Hotel 3cs. - vélemények

London - St Giles London Hotel***


Lényeg:

Ennek a nagy és egyszerű hotelnek a fő adukártyája a központi elhelyezkedése. Ezt az előnyét persze érvényesíti is az árfekvésben, szerencsére nem túlzottan. Szóval londoni központi viszonylatban az ár-érték arány megfelelő.
A szobák többnyire kicsik, de felszereltségük megközelíti tán a 4 csillagos kategóriától elvárható szintet is.

Hol?

Két percre van a Tottenham Coart Road metrómegálló, és ami még fontosabb: az Oxford Street. A híres Oxford Circus gyalog csupán 10 perc.

Szemben van vele egy praktikus Sainsbury szupermarket. A környék viszonylag biztonságos, éppen a turisták túlnyomó jelenléte miatt.

A környék mozgalmassága nem jelent zajproblémát a szobákban, ha zárva tartjuk az ablakokat, amik egész jól hangszigetelnek. (Azért – a biztonság kedvéért - füldugót nem árt vinni.)

Milyen?

Egyszerű, nem modern hotel. A szobák nagy száma miatt nyilvánvalóan egy nagyüzemi jellegű szálloda. Mivel azonban a hotel három szárnyból áll, annyira nem érződik a tömeg.
A bútorzat régimódi, de megóvott állapotú. A szűk és lassú lifteknél előfordulhatnak több perces várakozások.

Szobák:

Városlátogatás tekintetében a szobák kis mérete nem jelent nagy problémát, hiszen a turista vendégek csak éjszakázásra használják a hotel. Amúgy londoni viszonylatban a szobaméretek átlagosak. A zuhanyozós fürdőszobák is kicsik. A szobák szőnyegpadlósak, hát ez esztétikailag és higiéniailag nem feltétlenül előnyös (állandósult foltok, elszíneződések stb.). Az ágyak kényelmesek.
A Nescafe-s kávéfőző népszerű tartozék.

Szolgáltatások:

Olajozottan működnek a dolgok, pl. a be- és kicsekkolás.

A wifiért extra fizetni kell.

Ellátás:

A reggeli elfogadható, persze jellemzően angolos. A reggeliző terem légkörét is meghatározza a hotel nagy szobakapacitása.

A földszinten található egy bár, ahol esténként cseverésznek a vendégek.

2019. augusztus 2.

« vissza