ÚTIKRITIKA.HU / London


hirdetes


útikritikák


The Gresham Hotel 3cs. - vélemények

London - The Gresham Hotel***

Lényeg:

A maga kategóriájában, londoni, központi viszonylatban jutányos, korrekt kis hotel. Tiszta, kellemes benyomást keltő. A szobák némileg kicsik, nincsenek felújított állapotban, de elfogadhatók, tiszták, célszerűen elrendezettek. Ha a hotel csak néhány éjszakás alváshoz kell, akkor óvatos elvárásokkal megfelelhet. Az ár-érték arány jó. (Az 1 Lexham Gardens-nél valamivel jobb.)

Hol?

Csaknem tökéletes a hotel elhelyezkedése, A Paddington pályaudvar közlekedési csomópont, szóval praktikus a turista számára a közelsége. Indul innen BigBus városnéző busz, valamint reptéri vonatjárat (a Heathrow viszonylatában) is. A közvetlen környéken rengeteg a kis étkezőhely és bolt.

A hotel forgalmas utcában van, szóval némi forgalmi zaj adódik.

Milyen?

Részben felújított épület, de átfogóbb felújításra szoruló állapotban van, egyáltalán nem vészesen. A lift ősrégi.

Szobák:

A szobák egy része nemrégiben lett részlegesen felújítva.

Itt is vannak szuterén szobák, de legalább legtöbbjüknek van ablaka, ami egy kis belső térre néz. No de, itt is próbálkoznak azért azzal, hogy elsőre ablak nélküli szuterén szobát sózzanak a vendégre. Aztán megy a hisztizés, hogy legalább ablakos szobát kapjon az ember. A gond az, hogy a foglaláskor nem lehet jó szobát tutira előre biztosítani, pláne nem közvetlen foglalás esetén.

Naponta adnak friss törölközőket, sőt többnyire ágyneműt is cserélnek.

A szekrények régimódiak. Az ágyak kényelmesek. Van széf, hajszárító és ventilátor. A fürdőszobák régimódiak, szűkek (túl lehet élni…), viszont a zuhanyozó képes meleg vizet szolgáltatni… . A szobák hangszigetelése gyenge.

Rendben takarítanak, bár a portörlés nem alapos.

Szolgáltatások:

A személyzet néha segítőkész. Wifi gyakorlatilag nincs a szobákban, csak a közös terekben (olykor a folyosókon is).

Van csomagmegőrző, ha a kiköltözés után még szükség van ilyesmire.

A reggeli igazán jó, tartalmas, igaz az étkezőhely egy ablaktalan pincében van.


2019. május 8.


« vissza