ÚTIKRITIKA.HU / London


hirdetes


útikritikák


Normandie - Paddington 3cs. - vélemények

London - Paddington - Hotel Normandie***

Lényeg:

A szőnyegpadlós szobák kicsik, keskenyek. A tisztaság és a gondozottság közepes. Londoni viszonylatban azért az ár-érték arány viszonylag jónak mondható. A hotel fő erőssége, hogy elég jó az elhelyezkedése. Nem biztos, hogy jó választás a hotel a túl finnyásaknak és/vagy, azoknak, akik irreálisan sokat várnak el a 3 csillagos kategóriától (pl. egy 3 csillagos hoteltől nem kell elvárni hajszárítót). 5-6 éjszakánál nem hosszabb tartózkodás esetén az értékelésben említett gyengeségek könnyen elviselhetők.

Hol?

A hotel tágabb környékén sok étkezőhely és bolt található. Élettel teli negyed.
A Paddington pályaudvar közelsége praktikus lehet vidékre utazások esetén. Közel (gyalog kb. 8 perc) van persze a jelentős Paddington metróállomás is.
Viszonylag közel van a Hyde Park (gyalog 15 perc), a Notting Hill (23-as busszal). Busszal az Oxford Circus alig 8 perc.
Szóval azoknak lehet igazán jó választás a hotel, akiknek a legfontosabb, hogy jó legyen az elhelyezkedés.
Ha a Heathrow reptérre érkezünk, akkor onnan a reptéri express vonat éppen erre a pályaudvarra is elvisz, mégpedig 20 perc alatt.

Milyen?

Kicsi, elég szűk légterű épület, egykor biztos szépnek számító homlokzattal. A hotel többemeletes, de nincs lift.

Szobák:

A bútorzat régies. Az ablakok gyengén szigetelik a kívülről jövő zajokat. A takarítás nem mindig kellően alapos. A hotel hivatalos fotói szebbnek mutatják a szobákat, mint amilyenek azok a valóságban. A fürdőszobák nincsenek felújított állapotban.

Szolgáltatások:

A személyzet szívélyes (a recepciós görög). A wifi ingyenes.
Tipikus angolos reggeli szerény minőségben. A reggeliztetés személyzete komor.

2017. december 5.

« vissza