ÚTIKRITIKA.HU / London


hirdetes


útikritikák


Westbury Hotel Kensington 3cs. - vélemények

- az alagsori szoba kicsi, az ágy 1,2 m széles 2 ember számára nem alkalmas
- a szobát csak nyitott ablaknál lehet használni...mert amúgy fél óra alatt elfogy a levegő... ablakon nincs szúnyogháló... bejönnek a bogarak a fényre este
- a fürdőbe tusolás közben kijön a víz.... csodálatos fürdő függöny miatt
- a földszinti szoba büdös, dohos szagú.... szintén csak nyitott ablaknál lehet használni... nincs szúnyogháló, a ágynemű foltos
- nincs hűtő, légkondi...

2019. július

London - Westbury Hotel Kensington***

Lényeg:

Kicsi, régi hotel. A szobák jól néznek ki, tiszták, megfelelő állapotban vannak. A hotel londoni viszonylatban, ebben az árfekvésben jutányos, az ár-érték arány korrekt. A hotel választása nem kockázatmentes!

Hol?

Városlátogatás szempontjából praktikus az elhelyezkedése. Kellemes, szép, nyugis, jól ellátott a környék, elegáns, jó érzést keltő a lakóházas negyed. Érdemes a környező utcákban sétálgatni, és bámulni a tipikus, filmekből ismerősnek érzett hagyományos, polgári házakat.
Mindkét közeli metróállomás a sárga (Circle Line) és a zöld vonalon (District Line) van.

Szemben van egy szupermarket, közel több rokonszenves étterem.

A Heathrow-ról könnyű eljutni a hotelhez

Milyen?

Viktoriánus, klasszikus londoni lakóház hotellé átalakítva (rengeteg más londoni hotelhez hasonlóan). Mivel nem hotelnek épült, így a szobák elrendezése, szabványosítása, beosztása nem feltétlenül praktikus, hogy úgy mondjuk némileg ötletszerű. Légkondi nincs.

Szobák:

A szobák nem nagyok, némelyikük kifejezetten szűk (nehézkes a bőröndöket elhelyezni). Némi kényelmetlenség eltűrhető pár éjszaka erejéig. Lehet próbálkozni helyben szobacserét kérni.

A 4 személyes szoba szűk, de ez is tűrhető, a tér adottságok behatárolt keretein belül funkcionálisan kialakított.

A szobák hangszigetelése gyenge. A hátsó udvarra néző szobák csendesek. Padlószőnyeg. Az ágyak kényelmesek. Jó, hogy van vízforraló.

A zuhanyzó testes vendégeknek kényelmetlen lehet. A zuhanyozásnál türelmesen kell várni arra, hogy kellően meleg víz jöjjön. Itt legalább van zuhanyfüggöny. Naponta cserélnek törölközőt.

A konnektorokhoz adapterre szükség lehet.

A szobák

Szolgáltatások:

A személyzet segítőkész, barátságos. Wifi van és jól működik.

A reggeli ár-érték aránya jó.

2019. május 8.

« vissza