ÚTIKRITIKA.HU / London


hirdetes


útikritikák


1 Lexham Gardens 3cs. - vélemények

London - Hotel 1 Lexham Gardens***

Lényeg:

Kicsi, régi, klasszikus, egyszerű hotel egyszerű, többé-kevésbé tűrhető, jól ellátott, tiszta szobákkal. Bizony ennyi, nem kevés pénzért Londonban központi helyen, ebben a kategóriában jobbára csak ezt a közepes, nem kockázatmentes minőséget lehet találni. Az ár-érték arány még akár korrektnek is nevezhető.

Pár éjszakás tartózkodás esetén kellő önfegyelemmel, lezserséggel és jó humorral igazán lehetséges bagatellizálni a kényelmetlenségeket, és egyéb negatívumokat. (A Bayswater Inn-nél mindenképpen jobb.)


Hol?

London felfedezéséhez kitűnő az elhelyezkedése, a két metrómegálló közelsége miatt. Pl. a Piccadilly metróvonal nagyon hasznos a turista számára. Egy éjszaka is közlekedő buszjáratnak is van a közvetlen közelben megállója. (Londonban a buszozás élményét nem szabad kihagyni.) Sok üzlet van a kellemes, szép, kifejezetten elegáns, nem zajos környékén.


Milyen?

Nyugis hotel. Kívülről jól néz ki, belülről – a csinos fogadótértől eltekintve - kevésbé. A folyosókon a szőnyegpadló foltos, beívódott kosszal.


Szobák:

A szobákat rendben takarítják, naponta cserélik a törölközőket, ahogy kell. Az ágynemű higiénikus.

Az ,,Under Floor” kategóriájú szobák valójában pinceszobák. Bár van ablakuk, de a kilátás nem lélekemelő. A bútorzat leharcolt állapotban van, a padlószőnyeg foltos, és nem portaszítós (mint a korszerűek).
Itt is adnak esetenként valamivel jobb szobát, de ezért idegesítően harcolni kell a recepción.

A csak vézna emberekre méretezett fürdőszobákban alig van pakolásra való hely. A fürdésnél előfordul, hogy gyenge a víznyomás és időigényes meleg vizet varázsolni.

A családi szobák között van olyan, ami kicsi és a szuterénben van. De van kényelmesebb, tágasabb (4 ágyas) családi szobájuk is.

Légkondicionálás nincs. A szobák közötti hangszigetelés gyenge. Az ágyak kényelmesek.
.

Szolgáltatások:

A személyzet előzékeny. Itt van a szobákban is wifi, de a jelerő nagyon gyenge.
A reggeli jó, tartalmas.

2019. május 7.


« vissza