ÚTIKRITIKA.HU / Ulcinj


hirdetes


útikritikák


Aparthotel Holiday*** - vélemény

Montenegró - Ulcinj - Aparthotel Holiday***

Lényeg:
Kellemes, családias szálláshely. Az apartmanok jól felszereltek. Jó a szolgáltatás. Helyi viszonylatban teljesen megfelel a 3 csillagnak. Jó választás lehet.
Hol?
A közelben van egy szupermarket. Ulcinj óvárosa gyalog kb. félóra. Nyugis a környék.
Strand:
Kb. 15-20 perc (vannak, akiknek akár 25 perc) gyaloglással érhető el a nagy strand, ami elég jó. Ideig eltart míg megtaláljuk az optimális homokos részt. A legközelebbi strandon nagyszemcsés a homok és a szélben szinte üti az embert. Nagyon sekély. Sokáig kell gyalogolni, míg a mélyvízhez elérünk. A napozóágyak megfelelőek. Nem mindegyik fizetős. Érdemes a nagy strandra menni.
A házigazda mindennap délelőtt szervez ingyenes transzfert a környék strandjaira (a csak nőire, a ,,Copacabanára” és máshova).
Milyen?
Kellemes, tiszta komplexum. Látszik, hogy nemrégiben felújították.
Napi és személyenkénti plusz városi adó is jön az árra (internetes foglalásnál legalábbis így van).
Szobák, apartmanok:
A napi takarítás többé-kevésbé rendben van. A légkondi jól működik (minden szobában van). A meleg víz szolgáltatással nincs probléma. A szobák, apartmanok balkonosak.
Szolgáltatások:
A hoteltulaj és a személyzet rendes. Még a kirándulásokkal kapcsolatban is adnak tanácsokat. A tulaj nagyon törődik azzal, hogy a vendég elégedett legyen a hotellel.
Ellátás:
Jó a vacsora: leves, saláta, desszert, friss hús (csirke, borjú). Van egy-két étel, ami nem annyira sikerült, de összességében jó. Mindig van valami gyümölcs. A reggeli elfogadható, de szűk választékú.
2017. július 10.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon