ÚTIKRITIKA.HU / Miami & Miami Beach


El Paseo Hotel 4cs. - Miami Beach - vélemények -

USA - Florida - Miami Beach – El Paseo Hotel****


Lényeg:

Stílusos, szép, tiszta kis hotel. A szobák, apartmanok kényelmesek, tágasak, tiszták. Az ár-érték arány helyi viszonylatban átlagos, inkább egy erősebb 3 csillagos a nívó.

Hol?

Miami Beach úgynevezett Spanyol negyedében található a hotel, a strandtól számított 3. sorban. Az elhelyezkedése központinak mondható a strand és az éjszakai élet közelsége miatt. Elképesztően nagy itt az éttermek, kávézók, kiülős helyek választéka.

A nevezetes Lincoln Road (a helyi Váci utca) két háztömbnyire van.

A bevásárló utca (Espanola Way) felé néző szobák (korán lefekvő) vendégeinek ajánlatos füldugót használni az éjszakai alvás nyugalmassága érdekében. A többi szobában nincsenek ilyen problémák.

Gond, hogy érkezéskor s távozáskor nem lehet megállni a hotel előtt a csomagok be- és kirakása céljából. A környéken nehéz parkolóhelyet találni. A közelben van egy parkolóház (25 USD/nap).

5 percre van a strand.

Milyen?

Több épületszárnyból áll. Van ezek között olyan is, ami inkább motel színvonalú. A folyosók gyakran elég zajosak (mármint a szobákba beszűrődés). Nincs lift.

Szobák:

Az ágyak kényelmesek. A fürdőszobák jól néznek ki. A takarítás nem mindig kellően alapos.
Az ablakok itt sem nyithatóak. Az utcára nyíló szobák esetében úgy sincs értelme az ablakot kinyitni a kinti zaj miatt. A szobák viszonylag jól szigetelik az utcai zajokat.

Szolgáltatások:

A személyzet kedves. A wifi jól működik.

A hotelvendégek a közeli (amúgy baromi drága) éttermekben kedvezményt vehetnek igénybe.

Jobb előre tudni, hogy a számlához napi 19 USD resort fee-t (üdülőhelyi díj) csapnak hozzá. Ezért adnak némi pluszt, pl. a strandon a napozóágy használatát (a napernyőért még ehhez képest is extra kell fizetni).

Reggeliztetés nincs.

Nincs (önkiszolgáló) parkolóhelyük csak valet parking napi 35 dollárért. Mivel a hotel bejárata a sétálóutcán van, amúgy sem lehetne megállni a bérautónkkal.

2019. szeptember 24.


« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Miamiba Repülőjegyek Miamiba
Olcsó repülőjegyek Floridába a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS