ÚTIKRITIKA.HU / Miami & Miami Beach


Casablanca on the ocean 3cs - vélemény

Florida – Miami Beach – Casablanca on the Ocean***


Lényeg:

Nem kockázatmentes a hotel választása, mert vannak jócskán erősen ledorongoló visszajelzések is. A szobák jól felszereltek, viszont a hotel - többek szerint - hanyagul gondozott. Helyi viszonylatban felehetően nem tartozik a jó 3 csillagosok közé. A világhálón található negatív visszajelzések miatt a hotel kénytelen olcsón kínálni a szobáit, azaz ha nem vagyunk finnyásak, akkor legalább e tekintetben jól járunk. Miami Beach viszonylatában tényleg olcsónak számít. Finnyásak ne válasszák.


Hol?

Nagyon jó a hotel elhelyezkedése, közvetlenül a strandnál. 30 perc alatt, a kellemes parti sétányon besétálhatunk a mozgalmas, látványos South Beach-be.

A legközelebbi strand járdája eléggé rozzant. A strandon nem lehet napozóágyat, napernyőt bérelni (mondjuk, ez sok floridai strandon van ugyanígy).

Milyen?

Nincs igazán jó állapotban a hotel. Eléggé lelakott. A medence sem igazán igéző. A hotel hivatalos fotói ügyesen megszépítik a valóságot.


Stúdiók:

Nagyon különbözően berendezettek. Ami közös jellemző, az a lestrapáltság (rozsdásodások, penészfoltok) A bútorzat olyan, mintha a bolhapiacról találomra szedték volna össze őket. Gyakran az érkező vendég számára sem takarítják ki rendesen a szobákat.


Szolgáltatások:

A recepciósok segítőkészek, de túlterheltek.


2017. július 28.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Miamiba Repülőjegyek Miamiba
Olcsó repülőjegyek Floridába a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS