ÚTIKRITIKA.HU / Isztambul


hirdetes


útikritikák


Avicenna Hotel****

A szállodáról

Jó helyen fekvő szálloda, kb. 5 percre a Kék Mecsettől. Színvonala alatta marad annak, amit egy 4 csillagos hoteltől elvár az ember.

Szobák

A szoba nagyon kicsi volt, a 3 ágy teljesen kitöltötte. Egyetlen szekrény állt rendelkezésre a ruhák elpakolásához, amiben összesen 4 vállfa volt, de polc egy sem. A 3 ágyhoz összesen 1 éjjeli lámpa volt, a Wi-fi meglehetősen gyenge volt. Aprócska erkély is tartozott a szobához, ez azonban egy évek óta leégett, lakatlan házra nézett.

Vélemények

"A recepciós megérkezésünk napján ajánlott egy éttermet, ami kellemes volt, de olyan arcpirítóan drága, amihez hasonló árakat egész Törökországi utunk során nem tapasztaltunk. Szintén ajánlottak egy hajótúrát a város körül 200 euróért, amit végül nem vettünk igénybe, ezek után viszont kissé fagyos lett a hangulat. Egész Törökországban csak 2-3 barátságtalan emberrel találkoztunk, de ezek mind a mi hotelünkben dolgoztak. Nem ajánlották viszont az ISZTAMBUL KÁRTYÁT, amiről csak 2 nappal később szereztünk tudomást. Mindössze 6 lírába kerül (kb. 700 Ft) az egész családnak, és az arra feltöltött pénzzel minden közlekedési eszköz igénybe vehető, fejenként 250 Ft-ért, a komp és a hajók is. Tehát a 200 Eurós hajótúrát kis túlzással megtettünk 2 euróért az egész családnak. A hotelben a reggeli bőséges volt, és minden nagyon tiszta volt!"

(Vista-utazó, 2015)


FOTÓK

« vissza