ÚTIKRITIKA.HU / Budva


hirdetes


útikritikák


Avala Resort 4cs. - vélemények

Budva - Avala Resort 4*

Lényeg:

A hotel nincs felújított álllapotban. Inkább egy erősebb 3 csillagos hotel színvonalára érdemes számítani. A szobák nem nagyok, de célszerűen kialakítottak. Az ár-érték arány közepes. 

Hol?

Nagyon jó elhelyezkedésű, Budva csodás óvárosa a szálloda előtt. A közvetlen közelben sok bolt, szupermarket. Budva központja roppant mozgalmas, és így zajos is.

Milyen?

A hotel itt-ott gondozatlan. A panorámás medence nagyon szép. 

Szobák:

A szobák nincsenek felújított álllapotban. Ez-az kissé lepukkant. A főépületi szobák természetesen könnyebben megközelíthetőek. A villák és az étterem közötti közlekedés időigényes. A takarítás lehetne némileg alaposabb. Az ágyak kényelmesek. 

Szolgáltatások:

Jó a wellness részlege.

Ellátás:

Jó, változatos az ellátás, finomakat lehet enni.

2018. június 7.


,, A szoba (családi villában voltunk a 4. emeleten, mozgólépcsők vannak a szintek között, vagy 5 perc mire feljutottunk..) tágas volt, amibe mi voltunk, de mivel a természetben voltunk gyakorlatilag volt pár állatkánk…szerintem a szobák felújításra szorulnának. A főépületit nem láttuk, de az, biztos másabb lehetett, eléggé tele volt a hotel. Összességében viszont meg voltam elégedve a szobát leszámítva. (orsi, 2018. május)"

-----------------------------------------------------------

Avala Resort & Villas
A szállodáról

Központi helyen fekvő szálloda, egy percre az óvárostól, közvetlenül a tengerparton. Modern, ízléses, de kicsit sötét berendezés, közvetlen, segítőkész személyzet, nagy étterem és wellness részleg medencékkel és saját tengerparti szakasz.
Hol?

Budva legszebb központi részén, a tengerparton épült a szálloda. Pár perces sétatávolságra van a kikötőtől és az óvárostól. A közelben este zenés szórakozóhelyek üzemelnek, ezek éjjel egykor elcsendesülnek. Pár utcányira a szállodástól posta, bevásárlóközpont van, mögötte helyi piac. A tengerpart mentén számos hangulatos, friss tengeri halat és herkentyűket kínáló étterem található.
Tengerpart

Az egyetlen szálloda Budvában, aminek van saját partszakasza. A közvetlen kavicsos tengerpart egy kis öbölben fekszik, partján 3-4 kis étteremmel, kávézókkal. Nyáron tele van élettel. A szálloda panorámás körmedencéje egy hídon át benyúlik a tenger fölé, exkluzív hangulatot biztosítva az ott pihenőknek. A napágyak, napernyők használata ingyenes.
Milyen?

Modern kialakítású szálloda, fantasztikusan egyedi elhelyezkedéssel, mindenhez közel van. A kilátás a szobákból pompás, érdemes a tenger felé néző oldalra foglalni a szállást. A kiszolgálás kedves, segítőkész, az egész hotelben nyugodt légkör uralkodik. Impozáns étterem, amelynek van egy teraszos-kiülős része.
Szobák

A szobák nagyon modernek, elegáns, szép berendezéssel, viszont kicsit sötétek (feketére vannak festve a falak). A kilátás gyönyörű! Nagy szekrények, tiszta fürdőszoba, fürdőköntössel.
Szolgáltatások

Wellness részleg: a kinti és a benti medencék, jakuzzi, kondi terem használata ingyenes. A masszázsért fizetni kell. Az egyik, magasabban fekvő medencéhez lift közlekedik a kertben.
Gyönyörű, üvegfalú bárja van, teljes panorámával az óvárosra és a szálloda előtt elnyúló tengerpartra.
Ellátás

All inclusive ellátás, hatalmas étterem tengerpartra néző terasszal, bőséges választékkal. Arra vigyázni kell, hogy az étteremnek plafonig érő üveg falai vannak, aminek minden étkezésnél nekiütközik valaki, amikor épp ki szeretnének menni a teraszra.

2015. június 15.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon