ÚTIKRITIKA.HU / Budva


hirdetes


útikritikák


Tatjana 3cs. - vélemények

Budva – Tatjana***

Lényeg:

Helyes kis szálláshely. A szobák modernek, kényelmesek, tiszták és jól felszereltek. Jó az ár-érték arány. Olyanoknak való, akik nem akarnak túl sokat időzni a hotel területén.

Hol?

Budva túlságosan is turistás. Alig van montenegrói jellege. Maga a hotel viszonylag nyugis környéken van. Van a közvetlenközelben szupermarket. Budva óvárosa gyalog kb. 20 perc.

A strand kb. 10-14 perc gyalogtávloságra van, egy főúton, majd egy kellemes parkon keresztül. A kavicsok miatt a strandoláshoz tanácsos vinni valami fürdőszandált és valami erősebb gyékényszőnyeget.

A reptérről taxival 20 euróért juthatunk el a hotelbe.

Milyen?

Kicsi alapterületű szálloda. Magyarok körében közkedvelt hotel. Van egy kicsi tiszta medencéje, de nincsenek napozóágyak. Amúgy a medence környezetére inkább csak délelőtt vetül napsugár.

Nincs lift.

Sok az orosz vendég.

Szobák:

A szobák új álllapotúak. A zuhanyozás közben könnyű eláztatni a kövezetet. Van olyan szobájuk, ahol a 3. ágy külön légtérben van. naponta takarítanak, de csak kétnaponta cserélnek törölközőt. A 4. emeleti szobákból csodás a kilátás Budvára.

A szobákban van ingyenes wifi és primán működik.

Szolgáltatások:

Barátságos a személyzet, de van közöttük néhány amatőr. A hotel nevében szereplő Tatjana a valóságban is létezik, és a recepción ténykedik.  

A hotel mögött vannak ingyenes parkolóhelyek.

Ellátás:

A reggeli szerény választékú, de elfogadható. Alagsorban történik a reggeliztetés. 

2018. június 8.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon