ÚTIKRITIKA.HU / Dominikai Köztársaság


hirdetes
Dominikai Köztársaság


útikritikák


Grand Bahia Principe Bavaro*****

A szállodáról | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Grand Bahia Principe Bavaro

A szállodáról

A visszajelzések nagy többsége pozitív. Sokan dicsérik a szobákat és az ellátást. Szép hotel, kedves a személyzet. Európai szemszögből az 5 csillag az túlzás, érdemesebb egy jó 4 csillagos szintet elképzelni. A strand álomszép, "képeslap minőség”. Olyanoknak ajánlható, akik szeretik a hatalmas hotelkomplexumokat (5 ezer fő kapacitású!).

Tengerpart

Szuper a strand. Folyamatosan gondozzák, takarítják a parti fövenyt. A strand gyalog kb. 15 percre van az épületektől. Télen előfordul, hogy a tenger (Atlanti-óceán) vadsága miatt nem lehet a vízben kényelmesen fürödni (maradnak a medencék).

Milyen?

A hotel egy olyan komplexum része, amelyben testvérszállodák is vannak. Nagyok a távolságok a komplexumon belül. Vannak, akik a gyalogszer helyett belső buszjáraton közlekednek. A Bavaro hotel a két nagyobb hotel egyike. Van két kisebb is még. Csodás a hotel parkja a dús növényzettel. Hatalmas a fogadótér. Jók a medencék, és még a vízhőmérséklet is kellemes. A napozóágyakat már reggel lefoglalják. Délutánonként a medence tájéka zajos az animációs programok miatt.

Szobák

A szobák jól néznek ki, alapvetően tiszták, tágasak. A bútorzat kissé elnyűtt. Nem szép dolog, hogy extra napi 4 eurót kérnek el a széf használatáért.

Szolgáltatások

  • Jópofák az animációs programok, főleg az estiek.
  • A wifi a fogadótérben 60 perc erejéig ingyenes.

Ellátás

Príma a svédasztal, igaz az étkeket nem tudják optimális hőfokon tartani. Minden este más mottó alapján kínálnak különböző nemzeti specialistásokat (olasz, helyi, amerikai), A strandon lévő két étterem eléggé kantin jellegű.

(2015)


FOTÓK

« visszaRepülőjegyek Punta Canaba Repülőjegyek Punta Canaba
Olcsó repülőjegyek Punta Canaba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes