ÚTIKRITIKA.HU / Dominikai Köztársaság


hirdetes
Dominikai Köztársaság


útikritikák


Grand Bávaro Princess (All Suites Resort) 5 cs. - vélemény

Playas de Bavaro - Grand Bávaro Princess  (All Suites Resort) 5 cs.


Kötelességem felhívni a figyelmet arra, hogy az alábbi vélemény a járvány előtti állapotokra alapozódik. Egyelőre nem lehet világos képet alkotni arról, hogy a vendégkör megváltozott mennyisége és összetétele, a gazdálkodási nehézségek milyen hatással vannak (lesznek) a hotel szolgáltatásaira. Reméljük a legjobbakat.  
 

Lényeg:

2019 második felében teljes körben felújított hotel. Nagyon szépek, nyugalmasak, tágasak, modernek a lakosztályok. Jó az ellátás.
A hotel adukártyája, hogy álomszép a strandja.


Hol?

A hotel előtt vannak boltok, bárok, játéktermek, egy kaszinó, egy diszkó. Busszal 10-15 perc alatt el lehet jutni egy bevásárlóközpontba.   

A repülőtér 20-30 percre van (25 km).

Tanács: Ne fogadjuk el a strandon felajánlott kirándulásokat, mert nem biztonságos a színvonaluk. Persze többe kerül a hotel által közvetítettekre menni, de az azért biztonságosabb.

Tengerpart:

A Bavaro térség egyik legszebb strandszakasza van a hotel előtt. A strand tiszta, gondozott. Jókat lehet sétálgatni a hosszú parton, akár egy órányit is. Mozgóárusok leszólítgatják a nyaralókat, de egy udvariasan határozott No-val  le lehet őket szerelni (bár esetenként nehezen..).

Milyen?

A resort gondozott állapotban van.  A parkjában lehet flamingókban, papagájokban gyönyörködni.

A nagy medence jól gondozott, azaz tiszta.  

Sok a szúnyog, szóval kell vinni védekező szereket.  Más rovarok is előfordulnak, de azok legalább nem bántják az embert.

Szobák:

Persze a lakosztályok is felújítottak, de nem végeztek mindenhol rendes munkát.  A takarítás rendben van.  Az ágyak kényelmesek. Jó nagy a balkon. A fürdőszobák szuperek, a privát jacuzzi is.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, de nem mindig és mindenben profik.  Az amerikai és kanadai vendégek sajnos nagyon elrontották a személyzetet a túl gáláns borravalókkal.  Aki nem ad , vagy keveset, azzal néha érzékeltetik az elégedetlenséget.

A wifi néha rosszalkodik.

Ellátás:

A svédasztalos étkeztetésnek hatalmas a választéka.

2020. október 8.  

« visszaRepülőjegyek Punta Canaba Repülőjegyek Punta Canaba
Olcsó repülőjegyek Punta Canaba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes