ÚTIKRITIKA.HU / Dominikai Köztársaság


hirdetes
Dominikai Köztársaság


útikritikák


IFA Villas Bavaro****

Bavaro – IFA Villas Bavaro Resort****

Lényeg:
A maga kategóriájában elfogadható hotel apróbb minőségi hibákkal. Nem egy luxushotel, az biztos. Az ellátás elfogadható. Az ár-érték arány rendben van. A hotel fő adukártyája, hogy itt van a térség egyik legszebb strandszakasza.
Hol?
A hotel környékén nincs semmi figyelemre méltó. Busz szállítja a hotelvendégeket egy bevásárlóközpontba, ahol főleg ajándékboltok vannak magas árakkal.
Rengetegen kínálnak mindenféle kirándulásokat. Többségük eléggé drága: 100-200 USD.
Strand:
Csodálatos a pálmafás, képeslap minőségű strand, viszont a bóják erősen behatárolják az úszni vágyók mozgásterét. A homokföveny vakítóan fehér, a tengervíz csodás türkizkék. A strand kifejezetten jól gondozott. Számos ingyenes vízi sportolási lehetőség kínálkozik. Ebből adódik is zajprobléma: a jetskik, motorcsónakok, bulihajók rontják a strand romantikus élvezetét.
Olyan nagy területű a hotel, hogy egyes részeiről 20 perces gyalogtávolságra van a hotelstrand. Ezért is működtetnek ingajárati járműveket.
Milyen?
Nagy kiterjedésű, mégis családias légkörű, szép, stílusosan berendezett resort. 2017 év elején renoválási munkálatok folytak. Két nagy medencéjük is van.
Szobák:
A szobák egy része felújított, de vannak még nem renováltak is.
A szobák takarítása nem kellően alapos. Érdemes naponta egy dollárt a párnán hagyni ösztönzésképpen. A berendezés némileg lelakott.
A kétszemélyes ágy nem elég széles.
Szolgáltatások:
A személyzet barátságos, segítőkész.
Az esti szórakoztató program eléggé egysíkú.
Ellátás:
Összességében a választék gigantikus. Furcsa, hogy egy szigeten a választékban ennyire háttérbe szorulnak a halétkek. A gyümölcsválaszték is szegényes. Ritkábban előfordulnak gyomorégéses panaszok.
2017. március 20.

« visszaRepülőjegyek Punta Canaba Repülőjegyek Punta Canaba
Olcsó repülőjegyek Punta Canaba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes