ÚTIKRITIKA.HU / Dominikai Köztársaság


hirdetes
Dominikai Köztársaság


útikritikák


Grand Sirenis Punta Cana Resort 5cs - vélemény

Hotel Grand Sirenis Punta Cana Resort *****

2024-es vélemény:

A hotel maga szép, de az étterem a szálloda leggyengébb láncszeme. Olyan szag volt ott, amilyet utoljára 40 évvel ezelőtt egy katonai étkezdében éreztem. Az evőeszközök minősége kiváló, ám a poharakat általában nehéz volt szerezni, és kávéskanalat csak 4 alkalommal találtunk 14 nap alatt, desszerteszközt pedig egyáltalán nem adnak. Tehát a vacsora után vagy megnyalhatja az evőeszközét, vagy letörölheti egy szalvétával, majd rohanhat a desszertért. (Nem lehet másik evőeszközt venni, mert nincs.) Azt, hogy miben mossák az evőeszközöket, hosszabb leírásra érdemes lenne. Az mosogatógépben nem történik. Az asztaloknál lévő székek piszkosak voltak, olyannyira, hogy az emberek alá törölközőket helyeztek.

Másik gyenge pont a strandágyak. Azok 90%-a tönkrement és piszkos volt.

A szálloda egyik pozitívumaként az ÉTEL szolgált. Ott nem volt kifogás - szuper. Nagy választék és elegendő mennyiség.

A szobák felszereltsége - szintén eléggé sérült, de ez talán a felsorolt hibák közül a legkisebb.

Szeretném megjegyezni, hogy évente kétszer utazunk Egyiptomba, Törökországba, korábban Tunéziába is, és soha nem írtam negatív értékelést.

Tudom, hogy olvasni fogják a pozitív értékeléseket erről a hotellről, néha úgy tűnik, mintha egészen más helyen lennénk, de kérlek, vegyétek figyelembe az én véleményemet, ami egyáltalán nem túlzott.

« visszaRepülőjegyek Punta Canaba Repülőjegyek Punta Canaba
Olcsó repülőjegyek Punta Canaba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes