ÚTIKRITIKA.HU / Dominikai Köztársaság


hirdetes


útikritikák


Lodging House Beach Punta Cana - Bavaro - vélemény

Dominikai Köztársaság - Bavaro - Lodging House Beach Punta Cana

Lényeg:
A szálláshely (apartmanház) egyszerű, nincs felújított állapotban. A szobák minősége, állaga különböző. Csak olyanoknak ajánljuk a szálláshelyet, akik nem finnyásak, és azt inkább csak alvásra akarják használni.
Hol?
A szálláshely egy kicsi, aszfaltozatlan utcában található.
A hotel környéke kissé lepukkant, este gyengén kivilágított, de közbiztonsági probléma szerencsére nincs.
A szálláshely környéke alapvetően gyengén ellátott szolgáltatások tekintetében, este ingerszegény. Cserében viszont van nyugalom. (Nem tűnik nagy problémának a ,,légy helyzet”.)
25-30 percet kell gyalogolni addig a környékig, ahol van étterem, ajándékbolt. Egy nagyobb szupermarket gyalog 45 percre van. Mivel a hotelövezetben a hotelek nagy többsége all inclusive ellátásra épül, így nincs nagy kereslet étkezőhelyekre.
A házigazda nem sok pénzért vállalja, hogy fuvarozzon minket akár valami programra, akár bevásárlásra. Ha nincs bérautónk, akkor taxizni kell, vagy fuvaroztatni magunkat a tulajjal.
Strand:
Három háztömb távolságra van a strand, ami szép és nem zsúfolt. Gyalog 5-8 perc. Ha árnyékos helyet akarunk, akkor két strand közötti helyen találnunk ilyesmit. Hínárokra nincs tömeges panasz.
A strandnál van két elég jó, házias étterem.
Milyen?
Családias a légkör. A medence nem annyira csábos, mert túl szorosan helyezkedik el az épülethez és a parkolóhoz.
Szobák, apartmanok:
A szobák egyszerűek, de az alapvető kényelmességet nyújtani tudják. A tisztaság alapvetően rendben van. Az ágyak kényelmetlenek. A törölközők cseréjének rendje nem világos. Takarítani nem szoktak. A zuhanyozásnál a meleg víz biztosítása időnként igyekezetet, türelmet igényel.
Érkezéskor jobb megnézni előre, hogy milyen a nekünk kiosztott szoba, apartman. Vannak nagyon pici és dohos szagú szobák is.
Ha szobát foglaltunk, akkor egy másik szoba vendégeivel osztozunk egy nappalin, van, hogy fürdőszobán is. Van tétje, hogy milyen szomszédot (,,társbérlőt”) fogunk ki.
Az ágymatracok újaknak tűnnek. Az ivóvízért fizetni kell.
Szolgáltatások:
A házigazdák elég kedvesek.
A szobákban van wifi, igaz néha akadozik.
Ellátás:
Negyed kilenctől van a nem önkiszolgáló jellegű reggeli, ami elég tartalmas.
A legközelebbi étterem gyalog csak 3 percre van, de este 7-kor már bezár!
2017. szeptember 5.

« visszaRepülőjegyek Punta Canaba Repülőjegyek Punta Canaba
Olcsó repülőjegyek Punta Canaba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes