ÚTIKRITIKA.HU / Dominikai Köztársaság


hirdetes


útikritikák


Emotions Beach Resort By Hodelpa All Inclusive 4cs. - Juan Dolio - vélemény

Dominikai köztársaság – Juan Dolio – Emotions Beach Resort By Hodelpa All Inclusive****

Lényeg:

Nagyon szép, jelentős kiterjedésű, igazán gondozott üdülőhely (resort). A tisztaság teljesen rendben van. A szobák korszerűen berendezettek. Az ellátás elég jó.

Hol?

A környékén gyalogtávolságra lényegében nincs semmi egy kicsi ajándékbolton kívül. Ez egyben a nyugalom garanciája is. Viszont nincs értelme a hotelből kisétálni, mert nincs semmi érdekes. Van egy-két strandbár és étterem odébb.

Taxival pár percre már vannak bárok, boltok.

Az ismert, felkapott Punta Cana turista régió közel 2 óra távolságra van. A főváros, Santo Domingo vagy a nemzetközi repülőtér kb. 30-45 perc távolságra van.

Ha Punta Cana helyett Juan Dolio-ban lévő hotelt választunk, akkor szerényebbn, nyugisabb térségre szavazunk és a főváros közelségéből csiholható előnyökre.

Strand:

Csodaszép, tiszta a strand. A biztonságra ügyelnek.
A strand közeli vizekben lehet sznorkelezni (tintahalak, diszkoszhalak stb.). Tanácsos vinni valami fürdőlábbelit, mert a moszatok között tengeri sünökre léphetünk.

Azt azért tudni kell, hogy az itteni strandok azért nem vetekednek a Punta Cana térség strandjaival a szépséget illetően. A strandoláson kívüli infrastruktúra pedig nyilván szegényesebb, mint a Punta Cana régióban.

Milyen?

Régi hotel, minimum 30 éves. 1-3 emeletes épületekből áll a komplexum.

Hétvégéken nagyon megváltozik a hotel jellege, hangulata, ugyanis ilyenkor belföldi, mulatós turistákkal telik meg a szálloda. A személyzet ilyenkor a honfitársak kényeztetésére koncentrál.

Szobák:

A szobák nagy része ilyen-olyan mértékben, részben felújított. A takarítás rendben van. Kényelmesek az ágyak.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos.
Wifi mindenhol működik, még a strandon. Is.

Ellátás:

Kellemes a reggelizés a tenger panorámájával. Jók a gyümölcslevek (smoothie-k). A büfévacsora választéka elég nagy. Jók a helyi gyümölcsök és a marhahúsok.
Van három a la carte étterem (olasz, mexikói és dominikai).

2017. augusztus 12.

« visszaRepülőjegyek Punta Canaba Repülőjegyek Punta Canaba
Olcsó repülőjegyek Punta Canaba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes