ÚTIKRITIKA.HU / Cayo Santa Maria


hirdetes


útikritikák


Royalton Cayo Santa Maria 5cs. - vélemények

Kuba - Cayo Santa Maria - Hotel Royalton Cayo Santa Maria 5cs.


Lényeg:

Az apróbb negatívumoktól eltekintve ez egy jó, hangulatos hotel. A hotel a szolgáltatások elfogadható választékát kínálja s ugyanakkor a vendég, nem érzékel túlságosan nagyüzemi jelleget.

A szobák zömében nincsenek frissen felújított állapotban, s e tekintetben inkább egyfajta 4 csillagos nívóra tanácsos számítani.

Nem egy bulis hotel.

Hol?

Santa Clarából másfél óra, Havannából 5és fél óra az út ide. A strapás odajutásért kárpótlást nyújt a meseszép színekben pompázó óceán, a csodás strand.


Strand:

11 kilométer hosszú, csodálatos, fehér finomhomokos strandvonal egy szakaszán terül el a hotel. Hatalmasakat lehet mezítláb sétálni a parton. Itt nincsenek a nyaralókat zaklató mozgóárusok (mint pl. Zanzibáron). Nyugi van, totál biztonság.

Előfordulnak erősen szeles napok, napszakok, amikor nem kényelmes a parton pihenni.

Milyen?

240 ágyas hotel, azaz nem túl nagy, nem túl kicsi. Régi hotel, és az elhasználtság jelei sok helyen tetten érhetők. Némi tolerancia szükségeltetik. Kubában vagyunk…

Van külön egy nyüzsgős, meg egy nyugis medence.

A hotel vendégkörében dominálnak a kanadai nyaralók, akiknek az elvárásai jobban hasonlítanak az európaiakéhoz, mint a latin-amerikaiaké.

Szobák:

A szobák jól felszereltek, kellően tágasak. Kényelmesek az ágyak. Kisebb műszaki defektek előfordulnak, de a hibaelhárítás, a javítás, jellemzően, gyorsan jön.

Szolgáltatások:

Kifejezetten barátságos a személyzet, bár vannak közöttük közömbösen szolgáltatók is.
Jó az edzőterem.
Vannak animációs programok, de este 10 után teljes csend honol a hotelben.


Ellátás:

Ahhoz képest, hogy Kubában még az 5 csillagos szállodáknak is gondot okoz a beszerzés a hiánygazdaság (plusz az amerikai embargó miatt), az étkezések kínálata elég jó, persze semmi csúcs minőség. Meglepőn nagy a gyümölcs választék. Ez nem jellemző a kubai hotelekben

2022. szeptember 27.


« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Havannába Repülőjegyek Havannába
Olcsó repülőjegyek Havannába a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes