ÚTIKRITIKA.HU / Varadero


Ocean Vista Azul*****

Kuba - Varadero - Ocean Vista Azul*****


Lényeg:

Szép, kellemes légkörű a hotel, csinosak, tágasak a szobák. Az ellátás választéka kubai hiánygazdasági körülményeket figyelembe véve jó.

A szolgáltatások nívóját tekintve nem egy luxushotel. A tisztaságmániások bizonyosan találnak okot arra, hogy (amúgy joggal) morogjanak.

Európai szemszögből 4 csillagos ez is. Az 5 csillagos kategóriában, Varaderóban átlagosnak mondható. (A jobbak drágábbak is.)

Hol?

Kellemes a környék.

A havannai repülőtérről a transzfer kb. 2 és fél óra.

Strand:

Csodás mindkét strandjuk. két strandon a napernyők átmérője nagyobb lett, s imigyen a korpulens vendég is óvni képes bőrét az erős napsugaraktól.


Milyen?

Viszonylag új, alapvetően nyugis hotel. Nagyvonalúan kialakított hotel, ahol – ha nem is mindig hatékonyan – de törekednek a gondozottságra.
A príma medence melletti napozóágyak újak, jó minőségűek.

Szobák:

A szobák jó állapotúak, kellemesek. E tekintetben stimmel az 5 csillag.

Szolgáltatások:

A személyzet nem kifejezetten profi.

Az animációs, játékos, zenés, táncos programok jók. A kanadai vendégek ritmusérzékét nehezen tudják egy turnus időkeretében a semmilyenből a valamilyenné varázsolni.

Ellátás:

A húsok, halak frissen sütöttek, de valamennyire száraznak érződnek. Érdekes módon a kubai specialistások jobban sikerülnek, mint a nemzetközi utánzatok.

Az étkezőteremnek van valami kantin jellege.

Este a bárban még mindig papirpohárban adják az itókákat, mert így nem kell poharakat mosni. A kávéhoz és a kelyhes fagyihoz reklamálás révén járul kiskanál. A bár személyzet ügybuzgalma megvásárolható, ha borravalóval megelőlegezzük a remélt elégedettségünket.

2017. június 7.


« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Havannába Repülőjegyek Havannába
Olcsó repülőjegyek Havannába a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS