ÚTIKRITIKA.HU / Montenegró


hirdetes


útikritikák


Obala Lux**** - Budva

A szállodáról | Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

A szállodáról

A szálloda egy nyugodt, csendes utcában található, a közelben a tengerparton nagyon sok étterem van, nyüzsgő hely nyáron. Hivatalosan 4 csillagosnak számít, de a 3 csillag biztosan megvan.

Hol?

Budva központi részén helyezkedik el a szálloda, a tengerparti sétányhoz közel. Rövid sétatávolságra van a kikötőtől és az óvárostól. A környéken posta, bevásárlóközpont van, mögötte helyi piac. A tengerpart mentén számos hangulatos, friss tengeri halat és herkentyűket kínáló étterem található.

Tengerpart

Hosszú, apró kavicsos tengerpart, kb. 200 méterre a szállástól. Strand szettet lehet bérelni: 2 ágy + napernyő egész napra 5 euróba kerül. Aki nyugalmasabb helyre vágyik a városi strandnál, azt 3 euróért átviszik a szemben lévő szigetre csónakkal.

Milyen?

A kertben hangos békabrekegés hallatszik, ez elég zavaró (az utcában van egy vizesárok). A tengerpartról nem hallatszik el idáig a zene, ilyen szempontból csendes. A lépcsőházban furcsa képek lógnak a falon, de legalább eltereli a figyelmet a meredek lépcsőről. Ha az emeleten kapunk szállást, sokat kell lépcsőzni, kimerítő.

Szobák

Nagyon alap berendezés, nem olyan szép, de tiszta. Ha előre tudjuk, melyik szobát szeretnénk, lehet kérni.

Szolgáltatások

Ingyenes széf. A közterekben jól működik a wifi, a szobákban kevésbé. Parkolási lehetőség: az utcákon (ingyenes).

Ellátás

Reggeli, a parton található Obala étteremben (át kell sétálni, 150-200 méterre van a szállástól).

2015. június 15.


FOTÓK

« vissza