ÚTIKRITIKA.HU / Párizs


hirdetes


útikritikák


Bonne Nouvelle 3 s. - vélemények

Párizs – Hotel Bonne Nouvelle***

Lényeg:

Kicsi, korrekt, tiszta, felújított szálloda. A szobák nagyon kicsik, de ez ebben a kategóriában és Párizsban teljesen általános. A mérethez képest nem túl kényelmetlen. A legfrissebb visszajelzésekben nyoma sincs annak, hogy a szobák egy része felújítatlan lenne. A szobák állapotára nincsenek panaszok.

Hol?

Príma központi az elhelyezkedése (a 2. kerület kellős közepén), ugyanakkor nem szűrődik be sok zaj a hotelbe. Csendes a hotel kis utcája. Két (különböző vonalon lévő) metróállomás is van a közelben. A közvetlen közelben válogathatunk sok élelmiszerbolt és vendéglő közül. A környék kellemesen laza, fiatalos, eléggé turistás.

Milyen?

A hotelen látszik, hogy némi felújítás történt, jó állapotban van. A lift nagyon szűk, két ember már alig fér el benne. Az ötödik és a hatodik emeletre már nem megy fel a lift.

Szobák:

A szobák egyszerűek, nagyon tiszták és nemrégiben lettek felújítva. Kicsik a fürdőszobák és persze szűkek a zuhanyozók is. Naponta rendesen takarítanak és cserélik a törölközőket. Jókat lehet aludni (az ágynemű jó minőségű). A 6- emeleti szobák tetőtériek (alacsony a belmagasság). Hűtőszekrény nincs, viszont van vízmelegítő.

Szolgáltatások:

Szívélyes, segítőkész a szolgáltatást végző tulaj. Kérésre adnak Párizs térképet a vendégnek. A wifi nem mindig működik zavartalanul. A reggeli egyszerű, a választék elég jó.

2018. sz

« vissza