ÚTIKRITIKA.HU / Párizs


hirdetes


útikritikák


Atmospheres***

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások

Többnyire jók a visszajelzések. Aranyos kis hotel, Párizshoz „illően” kicsi szobákkal. A tisztaság rendben van. A kényelem már nem annyira adott, pedig gondos kezekben van a hotel. A szobák nyilván jobb állapotban lesznek a renoválás után. Jó az ár-érték arány. Az egyik értékeleme mindenképpen az, hogy kellemes negyedben van.

Hol?

Központhoz közeli helyen van, kissé zajos, de nagyon szép, rokonszenves, hitelesen párizsi környéken. A közelben sok bolt, pékség és étterem van. A hotel gyalog és metróval is könnyen megközelíthető. A Pantheon és Notre-Dame közötti városrészben van.

Milyen?

Nagyon eredeti hangulatúra berendezett szálloda. A fogadótér és a közterületei jobban néznek ki, mint a szobák. Kellemes a kis udvar.
A lift icipici.

Szobák

Többnyire kicsik, de tiszták, és kellemesek (bár a díszítéssel nem sokat törődtek). Vannak nagyobb, jobb szobák is, de nem sok, és többe kerülnek (állítólag a felső emeleti szobák a kisebbek). Érdemes nem az utcára nyíló szobát kérni. A belső udvarra néző szobák ugyanis nyugisabbak. A fürdőszobák is kicsik. Hiányzik a zuhanyfal- vagy függöny. Nem praktikus. A közműrendszer eléggé zajos. A szobafalak túl vékonyak.

Szolgáltatások

Nagyon dicsérik a személyzetet. Ebben a tekintetben csaknem 4 csillagos. A reggeli egész jó. A parkoló nagyon drága, 26 euró. Az ingyenes WIFI a szobában nem működik többnyire, viszont a fogadótérben igen.

2012. augusztus 12.


FOTÓK

« vissza