ÚTIKRITIKA.HU / Párizs


hirdetes


útikritikák


Vaneau Saint Germain

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások

A visszajelzések java pozitív. Kényelmes és tiszta szálloda, príma környezetben. Vannak negatívumok, de olyanok, amik az ilyen kategóriájú párizsi hotelekben szokványosak (zajok, kis fürdőszoba, gyenge reggeli stb.).
Ami a lényeg: elég jó az ár-érték arány. Ajánlható, de tudni kell, hogy mik a reális kényelmi elvárások ebben a kategóriában.

Hol?

Nagyon jó helyen van, Párizs szívében, kellemes, viszonylag nyugodt, sikkes negyedben (Saint Germain). A közelben sok az étterem és kávézó. Van egy jó praktikus szupermarket a közelben. Pár lépésre van egy metrómegálló. Gyalog 15 percre van az Eiffel-torony. A hotel utcája nem mentes a forgalmi zajtól.

Milyen?

Emberi léptékű, nem túl nagy hotel. Bizony a hotel honlapjának képei megszépítik a valóságot. Csak egy (szűk) lift van, és az sem megy a legfelső emeletig, csak a negyedikig.

Szobák

A szobák tiszták és barátságosak. Felárért kapható nagyobb méretű szoba is. A fürdőszoba nincs top állapotban, de kellemes, hogy ablakos. A zuhanyozó gond lehet testesebb vendégeknek. Korszerű a TV készülék. A szőnyegpadló kissé lestrapált. Az utcára néző szobákba azért valami kis zaj bejön kívülről. Nyitott ablaknál pláne. A szomszéd szobákból is átjönnek a hangok. Füldugót érdemes tán vinni. A szobák hűtése-fűtése nem mindig a legmegfelelőbb. Vannak dohányzó és nem dohányzó szobák.

Szolgáltatások

A recepciósok nem nagyon profik, de igyekeznek, angolul tudnak. A reggeli nem nagy szám. Inkább szegényesnek mondható egyesek szerint. Még a kávéjuk sem sikeres. Pedig a reggeliző hely kis aranyos. Nincs parkolója.
Nincs szobai wifi. 14 euró a reggeli, ha nincs benne az árban.

2012. augusztus 20.


FOTÓK

« vissza