ÚTIKRITIKA.HU / Párizs


hirdetes


útikritikák


Corona Rodier 3cs. - vélemény

Párizs - Hotel Corona Rodier***

Lényeg:

Párizsi viszonylatban, ebben a kategóriában, és ebben az árfekvésben nem rosszabb az átlagnál! Nem árt viszont előre tudni azt, hogy mi várható.
A szobák kicsik és régiesek. Nincsenek felújított állapotban.
Sok a panaszkodós visszajelzés s emiatt nem véljük kockázatmentesnek e hotel választását. Lezserebb, nem finnyás utazóknak megfelelhet, főleg a kedvező ár és a városnézés szempontjából kifejezetten előnyös elhelyezkedés miatt. 3-4 éjszakánál nem hosszabb tartózkodás esetén a hotel gyengeségeinek, kényelmetlenségeinek elviselése nem nehéz.

Hol?

A rokonszenves környéken kellemes sétálgatni. Gyalogtávolságra van csomó turista nevezetesség. Amúgy metrómegálló is van a közelben (5 percre). Közel van több étterem, szupermarket és nem zajos lokálok.

Milyen?

Öreg szálloda. Nagyon ráférne egy alapos felújítás. A lift szűk, s 2 ember két bőrönddel már nem fér el benne.

Szobák:

A bútorzat egyszerű. A picike fürdőszobában a mosdó nem igazán praktikus. Nincs szabad konnektor a mobil feltöltéséhez (a tévé vagy a hűtőszekrény konnektorát vagyunk kénytelenek használni). De legalább van hűtőszekrény a szobában, ami nem kötelező berendezés egy 3 csillagos szállodában.
A zuhanyozó nem kényelmes 170 cm fölöttieknek. (Kádas szobából kevés van nekik.). naponta cserélik a törölközőket.
A takarítás nem mindig kellően alapos (a fürdőszobában igen). A keményebb matracos ágyakat előnyben részesítők itt jól járnak. A szobák közötti falak hangszigetelése gyenge. Itt-ott penészfoltok.
Ha nem vagyunk dohányosak, akkor nagyon kell hangsúlyozni érkezéskor, hogy nem dohányzó szobát (chambre non fumeur) kérünk.
A szobákban jól működik a klíma.

Szolgáltatások:

A személyzet ,,párizsiasan” morcos ha idegen nyelven kell beszélnie. A recepciós rossz szemmel néz az érkező vendégre, ha éppen focimeccset néz…)
A wifi néha akadozva működik.

Ellátás:

A reggeli szegénykés, nem tartalmas (kb. egy croissant és egy szelet kenyér), de tűrhető.

2017. október 26.

« vissza