ÚTIKRITIKA.HU / Sousse/Szúsza


hirdetes


útikritikák


Sousse Palace 5cs. - vélemények

Tunézia - Sousse - Sousse Palace Hotel&Spa*****

Lényeg:

Jó hotel, függetlenül attól, hogy európai szemüvegen keresztül inkább erősebb 4 csillagos a minőség, de hát ehhez a realitáshoz igazodik az árfekvése is. Helyi viszonylatban viszont teljesen indokolt az 5 csillagos besorolás, főleg, hogy nem túl régen fel lett újítva a hotel.
A tisztaság rendben van. A szobák nem kimondottan modernek, de felújítottak, megfelelőek, jól felszereltek, jól néznek ki.


Hol?

Jók a környékén a vásárlási lehetőségek, lévén a hotel Sousse város közepén, belvárosában áll. Kilép az ember a nyugis hotelből, és nyomban mozgalmasságot láthat. Nincs messze a medina, azaz egyfajta óváros.


Strand:

A hotelből létezik közvetlen kijárás a strandra. Kár, hogy a strand gondozatlan. A helyi strandolók kulturálatlansága miatt van a fövenyen annyi cigarettacsík, műanyagpalack, üveg, ilyen-olyan hulladék. A hotel menedzsment tudatában van a problémának és igyekeznek javítani a helyzeten, de hát ez egy közstrand.


Milyen?

Szép, jól felszerelt városi hotel, amelynek hivatalos fotói legalább megfelelnek a valóságnak. Gyönyörű a homlokzat, igazán van valami palota feeling. Nem dohányzóknak negatívum, hogy a szobák és az étterem kivételével engedélyezett a cigizés a hotelben (ez szokásos Tunéziában).

Szobák:

A szobák nem nagyok, de így is elég kényelmesek. Ízléses a dekoráció.

Szolgáltatások:

A személyzet többnyire nagyon előzékeny, figyelmes. Van azért köztük néhány arrogáns alak is.

Ellátás:

Jó a reggeli.
A 12. emeleten van egy szép panorámájú étterem, ahol azonban az árszint jóval magasabb, mint a városban kint.


2019. március 19.

,, 2018 augusztusában látogattunk el Tunéziába. A szállásunk a Sousse Palace volt. Ha tengerre néző szobát szeretnél, akkor a recepciósnak pénzt kell csúsztatni. Mindegy, ezt szerettük volna, hát meg is fizettük. A csomagunkat hozó fiatalember nem elfogadta a jattot, hanem megmondta mennyit kér. Felháborító volt. A takarítónőnek ki kellett rakni az asztalra pénzt, ha azt szeretted volna hogy kitakarítson, mert egyébként csak összehajtotta a koszos törölközőket, és megigazította az ágyat.
A all inclusive ellátás tényleg pazar és bőséges volt, csak az halt volna éhen aki nem akart enni. Volt minden. (viegets)"

,, Szép, tiszta hotel, központi elhelyezkedéssel. A közelben vannak vásárlási lehetőségek. A hotel belül viszonylag nyugis, többnyire nem erőltetik a zajos animációs programokat. A szoba jól felszerelt, tiszta, elég tágas, van kellő hely pakoláshoz. A bútorzat nem kifejezetten modern. Az ellátás jó. Szuper, hogy a hotel kertjében három medence is van. A személyzet előzékeny. Sajnos a gyalog 2 percre lévő strand és a tengervíz némileg szemetes (műanyag ez-az). (b.a., 2018)

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon