ÚTIKRITIKA.HU / Medulin


hirdetes


útikritikák


Medulin

Medulin dióhéjban | Vélemények | Szállás | Ajánlott hotelek | Étkezés | Vásárlás | Szórakozás | Látnivalók és programok | Strandok | Olvasmányos linkek | Fotóegyveleg

.

Medulin dióhéjban

A Medulinban megszálló, mozgalmasságra vágyó nyaralók inkább anéhány kilométer távolságban lévő Pulába mennek be szórakozni, nézelődni.

Porec és Rovinj már nagyobb távolság (kb. 60 km) Medulintól.

Isztria egyik legszebb strandjának szokták nevezni Medulin csodás homokos strandját a Bijecát. Ez egy több, mint 1 kilométer hosszú strand egy védett öbölben, pont a kemping mellett. A parti fák árnyékot nyújtanak, lassan mélyülő a tengervíz, amelyen felfújható játékok lebegnek. Medulin központi strandjáról viszont nem lehet sok jót mondani (szemetes, a víz nem igazi "horvát tengerpartos").

Sok nyaraló Medulinból autóval megy máshová strandolni. Sokan mennek a Kamenjak-i strandra. Medulin a főszezonon kívül egy kis halászfaluvá lényegül át (vissza). Medulin szűk utcáin nem könnyű az autózás.

Tetszett&Nem tetszett

Tetszett

1. A Bijeca strand kétségkivül jó a kisgyermekkel nyaralóknak, mert lassan mélyül és vannak a tenger felszínén lebegő játszóterek

Nem tetszett

1. A strandokon nincsenek zuhanozási lehetőségek (a zuhanyozás azért jó és kell, hogy a nap ne égesse bele a sót a bőrbe)

2. A Bijeca nevű homokos strand inkább csak 400-500 méter hosszú és nem másfél kilométeres, mint azt itt-ott állítják. A nyugalomra vágyóknak nem való, mert hatalmas a gyerekzsivaj

3. A hajnalig bulizó fiatalok napközben kitántorognak a strandra és szemetelnek

4. Főszezonban vacsorázáshoz előzetes foglalás szükséges, annyira tele vannak a vendéglők.

5. Éjszaka nagy zajongás a centrumban.

Vélemények

Régebben sokat jártunk arra a környékre. Medulin egyátaltalán nem fogott meg. A homokos részen egymás hegyén-hátán az emberek. A,, jól nevelt" turisták a homokban "rejtik el" a szemetüket. Tele csikkel, jégkrémes zacskókkal és minden más eldobott szeméttel. Szerintem hiába takarítanak minden nap, a szorgalmas nyaralók, újra és újra produkálják a saját fényképüket. Rosszabb mint a Balaton, menekültünk...

Egyébként mi a közeli Kamenjak Nemzeti Park adta élményeket élveztük, a szinte érintetlen természettel. Igaz ott sincsenek kevesen a könnyen megközelíthető helyeken, de mi mindig terepjáróval mentünk és kerestünk eldugott részeket. Csodálatos volt. Sehol senki, csak a természet és a nyugalom, a tökéletes tisztasággal. Reggel kimentünk este vissza a szállásra, ami a nemzeti park bejáratánál található, egy kis ékszerdoboz kisváros: Premantura - ban volt mindig.

Pula kb fél-3/4 óra távolságra van, esténként érdemes átmenni, az óvárosban csavarogni, sok zenés hely van, jazz-blues kocsmák, de szerintem mindenkit megérint a város kellemes éjszakai atmoszférája. Természetesen nappal is el kell legalább 1x menni és megnézni a helyi nevezetességeket.

Premantura és Pula közti szakaszon is sok kis nagyon szép pici település van, ami szintén nagyon megnyerő benyomást keltettek bennünk. Medulint pedig meghagyjuk a pöffeszkedő, szemetelő, "kultúrlényeknek"......(2024)


,, Medulinban a Lidl-ben a pénztáros dobálta a megvásárolt árut, az éttermekben a kiszolgálás finoman szólva is barátságtalan, hirtelen elromlik a bankkártya terminál, így csak készpénzes fizetés lehetséges, kérsz egy majonézt, ki sem hozzák, az ételválasztásnál is sürgetnek, velünk konkrétan nem is foglalkoztak, csak a szomszéd asztalnál ülő olasz szingli csajokkal 🤣🤣 Őszintén szólva egyedül a kebabosnál ettünk jókat, és a medulini macskák kedvesebbek voltak, mint a horvátok." (2021)


Medulinban vagyunk , hát ezt nagyon benéztük. Tele német alja néppel orditoznak mindenkin átgázolnak.
A szállásadónk szerencsére nagyon jó fej ő igazi vendéglátó.
Premantura:, 70 kuna azért hogy bemenj egy szerintük természetvédelmi területre ahol nincs rendes út ,olyan por van hogy fehérek a fák a portól , sokan rallipályának képzelik így olyan méretű a por mintha tűz lenne .
A tenger szép de a strandunk kb. 20 embernek elég , utána a sziklákon lehet próbálkozni .  (2021)


Mi július utolsó hetében voltunk Medulinban és imádtuk. Igaz mi német alja népkent mentünk...😏 de sehol nem próbáltak lehúzni, mindenhol beszéltek németül. Mindennap máshol ettünk, fizetés kártyával es kp-val is problemamentes volt.
A Kazela Resortot tudom ajánlani bárkinek aki ott szállást keres. Egy álom. Igaz tele van nemet alja néppel, talán pont ezért tiszta a strand, az apartmanok és nincs lelakva a kemping 😃


,, Medulin csodálatos hely, fantasztikusak az éttermek, bőséges tányérok és ételek, köszöntő/záró italokkal kedveskedtek mindenhol! Tengerpartján nagyszerű koktélbárok, sétáló lehetőségek várják azon személyeket, akik betekintést szeretnének nyerni a kempingezés rejtelmeibe! Körbejárva a kemping területét, egy szuper vízi játszótéren találtuk magunkat, ahol újra gyerekek lehettünk!

Az esték folyamán főként turisták pezsgésében számtalan csecsebecsét' be lehet szerezni kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A gyerekeknek is kedveznek, trambulintól kezdve a dodgem-ig, céllövölde minden megtalálható! Kettesben, családostul, mindenhogy tökéletes úticél! Egy halászcsapat által az egyik este folyamán láthattunk egy termetes tonhal fejét, amit oda is adtak nekünk, hogy csodáljuk meg közelről . 

Különleges fagylaltokkal, hajókirándulási programokkal várják az arra járó turistákat nemzetiségtől függetlenül!
Utobbira felhívva a figyelmet, aki ragaszkodik vagy szimplán magyar ajkú személlyel szeretne egy klassz, kirándulós programot szervezni, ajánlom Nektek a Sandra hajóval történő kirándulást!! Keressétek bátran Annát (telefonos elérhetősége: +3630-15-15-274), aki minden információval kedvesen, bájosan elmond mindent és az árak is kedvezőek náluk, pláne ilyen élményekre ha az ember nyaralni megy!!!!!! aki Gyönyörű égszínkék és sötétkék vízi pompával, alkalomtól függően delfinekkel, és egy világótótoronnyal is gazdagodhatnak emlékeitek! A hajón kaptunk ebédet, üdítőt, bort, és elvittek minket egy olyan helyre, ahol be tudtunk úszni egy kis barlangos részre, kevés hozzá foghatót láttam nyaralásaim során! 1-2 Tenyeremnyi' halak között úsztunk, majd a sirályok hada követett minket mindenhová pár falat élelem reményében!

Másodsorban, Medulin közelében, attól 6-8 km-re található Pula, amely szintén magával ragadó! Hirtelen azt hittem, Rómában találjuk magunkat, hiszen egy fantasztikus kolosszeum tárult a szemünk elé. Szűk kis utcái, pezsgő esti kivilágítása, nagy luxus hajói&pálmafái környezetében sok-sok kilométert tettünk lábainkba, amely után nem kellett senkit altatni " (sz.t., 2021)


"Medulin kis település, szerintünk némileg szemetes, nem kellően karbantartott hely. Ez főleg a strandokra vonatkozik, ahol rengeteg a cigarettacsikk a fövenyen. Ha kulturált körülmények között akartunk helyben strandolni, akkor a Hotel Belvedere privát strandjára (Beach Club) mentünk. Ha jól emlékszem, napi 120 kuna volt a napozóágy, a napernyő és még hozzá két ital is. Volt, hogy autóval mentünk pár kilométert Banjole irányába. Ott van egy nagyon szép, tiszta kavicsos strand. A strandsétány az tiszta legalább. Ott találtunk fagylaltozókat, kisebb boltokat, éttermeket, bárokat. Van több kicsi szupermarket Medulinban. Esténként Medulin központjában, az öböl, a kikötő tájékán sétálgattunk. Medulin kis hely, összességében azért kellemes hely. Medulin kikötőjéből motoros taxihajóval átmentünk egy Levan nevezetű szigetre (kb. 15 perces időtartam), és ott találtunk nagyon szép homokos strandot. Ezt a strandolós kirándulást nagyon tudjuk ajánlani. Pula kb. 8 kilométerre van, oda kétszer is bementünk. Mindkétszer megszenvedtünk azzal, hogy a központhoz valamennyire is közel eső parkolót találjunk." (Bazsi, 2016)


"Mi már bejártuk az egész Isztriát meg Horvátország más részeit is. Mivel kavicsos-köves-sziklás partjai vannak, rengeteg tengeri sünnel nem igazán bababarát... Ha mindenképp Isztriát szeretnétek, akkor Medulint javaslom, egyedül ott van homokos strand, ahol sokáig be lehet sétálni, vannak szigetszerű zátonyok és vízi játszótér is. Közel van Puls kirándulni és Rovinj sincs messze, ezek nagyon szép helyek. Amit még ne hagyjatok ki az a Kamenjak foki nemzeti park, ez a legszebb ahol valaha jártam, pedig voltam horvátoknál sokfelé. Ha én gyerekkel tengerpartra akarok menni, akkor inkább Bibione vagy Jesoló lesz a választásom Olaszországban, kb. ugyan az a távolság, de több km homokos strand, mikor mi voltunk tele volt gyerekekkel és ez az az igazi süppedős mély homok, Medulinban csak olyan "homokszerű", szóval nem az az igazi homokos strand." forrás


"Szeptember végén voltunk Medulinban. Végig, egész nap sütött nap és 23-25 fok meleg volt. A tengervíz 20 fokos volt, de ez nem akadályozott meg minket abban , hogy minden nap valamennyit fürödjünk. Kirándultunk Pulába és Kap Kamenjakba. Pula autóval csupán 10 perc, ha nincs éppen közlekedési dugó. Ami Medulin központját illeti, az kicsi, aranyos, este jókat lehet sétálni a promenádon, a romantikus kikötőnél." (Roro, 2016)


"Augusztusban nyaraltunk Medulinban. Az egyetlen ottani homokos strandon elfetekedett a homok a kosztól. Komolyan szinte több volt a cigarettacsikk, mint a homok! A gyereket elvonszoltuk onnan, mert nem akartuk, hogy ezen a koszos homokon járkáljon.  Fogtuk magunkat és autóval néhány kilométerel odébbmentünk, Banjole irányába. Ott találtunk tényleg szép, tiszta, igaz kavicsos strandot. Homokos strand műfajban is megtaláltuk a megfelelőt. Medulin kikötőjéből vizi taxival (motorcsónak) 15 perc alatt elvitettük magunkat egy levan nevű szigetre. Ott egy nagyon szép homokos strand van. Medulin augusztusban turistatömeges, s nincs igazán egy karakteres óvárosa (mint pl. Vrsar-nak)." (Molnár-család, 2015)


"Medulinban a 4 csillagos Arcus Hotelben nagyon tágas szobák vannak és ingyenes a WiFi is (ár-érték arányban jó), a Park Plaza Belvedere pedig 2 csillagosból lett felújítva 4 csillagosra és nagyon igényesre sikerült, viszont az ára nagyon magas lett, ezért nagyrészt csak olasz vendégeik vannak, akikkel viszont teltházasak szinte mindig. A Kazela Camping partján található étteremben (Etien) nagyon ízletesek az ételek. Nekem csúcsélmény volt ez: sajttal töltött gombás csirkemell, jól fűszerezett sertés sült, tintahal és kagylók. A desszert is nagyon finom volt: hatalmas, habos tiramisu, ami nem volt sem túl édes sem túl kávés." (N. K., 2016),, Én Medulin-t ki nem állhatom! Mégis sokan jönnek ide, mert itt van a környék egyetlen homokos partszakasza! Ami egyébként mesterséges! Egy kb 500 méteres szakaszról beszélünk, így szezonban garantált a tömegnyomor és a hangzavar! Maximum a kisgyerekeseknek lehet jó választás, mert a sekély vízben itt a gyerek is tud pancsolni! De azon kívül a homok retkes, tele van dobálva cigicsikkel, a vízminőség meg borzasztó! (Bóka Marci, 2017)


,, A pár évvel ezelött felújított parti sétány Medulin jachtkikötőjétől húzódik el egészen a Vizula félszigetig. Igazán kellemes promenád, pálmafákkal, sok kis bolttal, kávézóval, vendéglővel. Kora este nagyon hangulatos hely. Közvetlen mellette van két vidámpark, a Familypark és a Lunapark. (2021)"


Kisgyermekesek, és akik homokos strandot kerestek Horvátországban a nyárra!!!! Van egy hatalmas szuper homokos strand Medulinban az Isztrián, igazi beach hangulattal, bárokkal, éttermekkel. Kilométereket lehet gyalogolni a mélyebb vízig.Kompozni sem kell, szerintem Loparnál is sokkal jobb. Múlt héten a hosszú hétvégén lent voltunk, és a víz már legalább 24-25 fokos volt, egész nap pancsolható. Míg a köves strandok még hidegek voltak max 20-21 fok (Medveja pl.), és 10 perc, negyed óránál többet nem igazán lehetett benne tölteni. Van a gyerekeknek vízi játékpark, ahol csak derékig ér a víz. A strandnak van apró kavicsos része is, aki azt szereti, és egy nagy kemping közvetlenül a parton. (2022)

sz. zs.


Bár a víz zavaros, kicsit büdös, de már már nevetségesen sekély. Vannak szakaszok, több tíz méterre a parttól, ahol még bokáig sem ér a víz.


Szállás

,,Szállást a félsziget csücskében lévő Medulinban foglaltam, és a kanyargósabb tengerparti utat választottam a megközelítésére, mert csak húsz perccel hosszabb, mint a szárazföld belsejében futó autóút, ahol a fizetős alagút falát lehetne nézni a tintakék Adria helyett. Világosban érkeztünk meg az Aréna Hotelhez, amit oly sok honfitársam méltatott lelkes szavakkal a foglaló oldalon. Nos, maradjunk annyiban: kinek a pap, kinek a papné... Aki szereti a hajókabin méretű szobákat és a sósvizű medencét, annak nem lesz baja a szálláshellyel. Hacsak az nem, hogy előtte lévő tengerparti szakaszt ellepik a csecsebecse árusok bódéjai, és ha sikerült a vizet megközelíteni, nem árt egy bakancs az öklömnyi kavicsok és köztük megbúvó tengeri sünök ellensúlyozására.(2021) forrás

Ajánlott szálláshelyek (2023)

  • 2 csillagos: Arena Kazela Apartments ,
  • 3 csillagos: House Rose Marin , Villa Osipovica , Villa Natalija , Apartments Jakic

------------------------------------

Nem ajánlottak: Hotel Koral Medulin , Villa Nikolina , Apartments Idila ,

Helyi közlekedés

Az óváros környékén a parkolás fizetős, azonban a város többi részén általában ingyenesen lehet parkolni. A város számos parkolóhelyet kínál azoknak, akik autóval érkeznek.

A városközpontban találhatók a fizetős parkolóhelyek, ahol általában az első fél óra ingyenes, majd ezután óránként vagy naponta lehet fizetni a parkolásért. A parkolási díjak általában meglehetősen olcsók, és a parkolójegyeket a helyi turisztikai irodában lehet megvásárolni.

A városban található strandok környékén általában lehet parkolni, de a parkolóhelyek száma korlátozott lehet a nyári időszakban, amikor a turisták nagy számban látogatnak Medulinba. Érdemes korábban megérdeklődni az adott strandnál, hogy milyen a parkolási helyzet, és ha szükséges, akkor korán érkezni, hogy biztosítani lehessen a parkolóhelyet.

k. o. fotója

Étkezés

Medulinban sok jó halas vendéglő található.

Kaja a sörfesztiválon - k.o. fotója

"A világ legfinomabb fagyiját Medulinban a Fontana nevű fagyizóban lehet vételezni. A sétány egyik végéhez van közel. Legalább negyven féle íz közül lehet választani. A fagyi mesésen finom, jó krémes."

Vásárlás

  • Medulinban van több pénzváltóhely (legtöbb a kikötő tájékán), bank (Zagrebacka), és bankautomata. Sokan nem is váltanak pénzt, hanem a bankautomatából vesznek ki mindig annyit, amennyire éppen szükség van.
  • A Medulin-i ruhaboltokban, és főleg az utcai ruhás strandoknál nagyon sok a menő márkák hamisított változata.
  • Konzum szupermarket
  • Gyümölcsöt, zöldséget, húsárút, kenyérféléket a Plodine szupermarketben árulnak nagy választákban. A Plodine a város bevezető útjának baloldalán található.

2023. június: vásároltam Medulinban (374,-Ft/eur):
Karaj(MAGYAR SERTÉS!!!): 1555 Ft/kg
Vöröshagyma: 428 Ftkg
Paprika: 744 Ft/kg
Új krumpli: 430 Ft/kg
Sertés zsír: 968 Ft/kg
Fragolino (olasz vörös habzó bor 0.75l): 744 Ft
Paradicsom: 482 Ft/kg
Túró (25%, 500gr.): 841 Ft
Tarja: 1620 Ft/kg
Heets(dohánytermék): 1496 Ft/db
Gázolaj: 478 Ft/l

Egy bevasarlas pl Kauflandban olcsobb mint Mo-n

Szórakozás

Medulinban van egy turistás utca tele boltokkal, bárokkal, vendéglőkkel standokkal. Kellemes a part menti sétány.

Medulinban van három diszkó és az idősebbeknek néhány táncterasz (Europa, egy a Belvedere hotelnél). A fiatalok körében az Imperial, a Dali és a Joy lokálok a legnépszerűbbek.

Akit a nudizmus nem a strandolás keretében érdekel ... k.o. fotója

Egyéb hasznos információk

1. A Ribarska bb-n és a Hotel Belvedere-ben van orvosi szolgálat. Van két gyógyszertár: a Cukon (Fucane 5.) és a Pula (Ribarska bb). Kórházak, illetbe orvosi rendelők a 10 kilométerre lévő Pulában vannak. Egyébként Pulában van két állatorvosi rendelő is.

2. Medulinban is van töb WiFi hotspot: Centar 137, valamint a Belvedere, Medulin és Arcus Residence szállodák internet sarkán.

3. Medulinban van több parkoló és mind fizetős.

4. Medulinban található turista információs iroda, amely segít a turistáknak eligazodni a városban és környékén. Az iroda neve "Turistička zajednica Općine Medulin" (Medulin Község Turisztikai Közössége) és a Medulin városközpontjában található. Az iroda dolgozói segítséget nyújtanak a városnézéshez, szálláshelyekhez, éttermekhez és a környékbeli látnivalókhoz kapcsolódó információkkal, térképekkel és ajánlásokkal. Az iroda általában napi 8 órában tart nyitva.

Az iroda címe a következő: Turistička zajednica Općine Medulin - Osipovica 2, 52203 Medulin

Látnivalók és programlehetőségek

Medulinból át lehet menni Pulába busszal is, hátrahagyva az autót, mivel Pulában nagyon nehéz parkolóhelyet találni. A buszozás hátránya, hogy a menetrendet gyakran nem tartják be, a buszoka főszezonban túlzsúfoltak és a Medulin Pula közötti rövid távolságot akár 45 perc alatt teszik meg, ami nevetséges. Motorcsónakkal (vizi taxi) átmenni a szemben lévő kis szigetek valamelyikére. A Medulin-i kempingnél van egy profi búváriskola.

Strandok

  • A strandon 40 kunába (1600 forint) kerül a napozóágy bérlése.
  • Sajnos Medulin strandjain sok helyen a strandolók "szemét módon" cigarettacsikkeket dobálnak a homokba. Nem gusztusos.  
  • A kényelmes, privilegizált strandolást igénylők a Belvedere hotel előtti Beach Club strandon bérelhetnek napozóágyat, napernyőt egy napra 120 kunáért, ami kb. 4800 forint (s ebben benne van két itóka is).

,, A strandra kiérkezve átitatja a véredet az igazi adriai beach hangulat. Homokos strand, mindenhol kockahasú, tipp-topp pasik, és fürdőruha modell nők napoznak, komolyan, mint a Lupán Budapesten. (2019)" forrás


Van homokos és van kavicsos része is a strandnak Medulinban. De a homokos rész nem tiszta, teljesen Balaton feeling.


Évek óta ott nyaralunk, van nagy kavicsos, kis kavicsos és homokos strandja is, azért érdemes vinni fürdőcipőt. Ezek így egymás mellett vannak, a kavicsos sokkal tisztább, váltogatni szoktuk, mert a kavicsos sokkal tisztább.

Bijeca

Kb. másfél kilométer hosszú (?), fokozatosan mélyülő vízű strand. Vannak a strandon vendéglők, bárok, zuhanyozók, vécék. A fák természetes árnyékot ajándékoznak.

"Medulinnak több homokos strandja is van, de ez a legismertebb, a legjobban ellátott és kiépített. Sokak szerint Horvátország legszebb strandja több, mint egy kilométeren húzódik egy védett öbölben. Természetes árnyékot adnak a part menti fák, a víz lassan mélyül, vannak felfújható játékok a vízben." forrás


"Van Medulinban egy homokos közstrand. A tengervíz itt nem kristálytisztán átlátszó. Sajnos a közstrandok nagy része rondán szemetes, a homok retkesen sötétlik."

Belvedere strand

A Belvedere hotel előtti strandról van szó. Kb. ezer négyzetméter területű. Vannak zuhanyozók, napozóáhyak, napernyők, sőt még ingyenes WiFi hotspotok is.

Alba Chiara strand

Közvetlenül a Belvedere strand mellett található az ugyancsak szép, gondozott, kavicsos fövenyű Alba Chiara. Ez egy kicsi strandszakasz, ahonnan csodálatos a kilátás a Medulin-i öbölre. A tengervíz csodásan átlátszó. A strand szolgáltatsokkal jól ellátott.

Olvasmányos linkek

"Kisgyerekes, homokos tengerparton foglaljunk szállást! Horvátország tengerpartjai alapvetően sziklásak, de sok helyen homokos partszakaszokat is találunk. Ilyenek például Medulin, Crikvenica, Nin avagy Omis. Mindegyik helyen annyira lassan mélyülő, homokos strandot találunk, ahova kisgyerekkel is be tudunk menni fürödni. A fent említett városok közül Medulint vagy Nint tudnánk a legjobban ajánlani. Medulin az Isztriai-félsziget déli sarkán fekszik. Ez Budapesttől pontosan 620 kilométer jól kiépített autópála. A város előtt fekvő strand, egy közel másfél kilométer átmérőjű öbölben fekszik. A tengerpart nagyon lassan mélyül, homokos, így nyugodtan beengedhetjük a kicsiket, nem lesz semmi bajuk." forrás


"A parkolás Medulin szűk utcáin nem kis gondot okoz. Még a motorokat is nehéz úgy leállítani, hogy ne zavarjuk a közlekedést, vagy ne egyirányúsítsunk egy utcát. A kávézó teraszán ülve figyeltük, amint két nehézfiú kiszáll az utca közepén megállított ladából (nyitott ajtó, járó motor) és bemegy a postára, az utánuk jövők pedig értetlenül állnak, dudálgatnak amíg azok vissza nem jönnek. Hangos tetszésnyilvánításunkat látva odakiabáltak nekünk néhány udvariaskodásnak épp nem tűnő dolgot, gesztikuláltak is hozzá, hogy semmit félre ne értsünk, ha esetleg nem lenne tolmácsunk, aztán továbbáltak." forrás


"Kerékpárosoknak: Az utak megfelelő minőségűek, csak jellemzően elég keskenyek. Medulinban gyakorlatilag balra vagy jobbra. Nem túl változatos. Hosszabb köröknél már lehet kombinálni, de kicsik majd végig ugyanarra tekernek. Futni a sziklás part miatt nehézkes. Igazi erdei utak nem jellemzőek, inkább ezek a városkörnyéki gazdasági utak. Azok meg mennek, amíg mennek, de hosszú futás arrafelé mindig problémás. Forgalom: a kerékpárost nem nagyon tisztelik, így elég stresszes arrafelé bringázni, főleg kettes sorban lehetetlen." forrás

Fotóegyveleg

forrás

Vissza az elejére


Kommentek

úti kritikus, 2024. 02. 05. 13:14
Anitának:

A Kaufland árszintjét nem ismerjük, de az isztriai átlagárak ásványvíz és üdítők vonatkozásában jellemzően 60-70 százalékkal magasabbak mint Budapesten. Az élelmiszereknél nincs ekkora különbség: 10-30%-al drágább az árszint ott, Budapesthez képest.


Anita Bónyai-Takàcs, 2024. 02. 05. 09:12
Sziasztok! A kerdésem,hogy a Kaufland ban milyen árak vannak, érdemes e itthonról palackos vizrt,üdítőt vinni?


andrás, 2017. 03. 08. 22:59
2004-óta, minden évben itt vagyunk, Medulinban.Ha van lehetőség 2x. Ami fontos, hogy lakókocsival, tengerjáró kajakkal. Kempingben, nomád üzemmódban, ja,, és a sógorok, németek, szlovénok, na meg a horvátok, küzdenek, a MAGYAROK kegyeiért. ( szeretnek Minket) ! azért 2-3 nyelvet nem árt, beszélni, nem kell felső szint!Ennyi idő után, 13-év tetemes kedvezmény van , az - ACC - kemping kártyára! Jó nyaralást mindenkinek Magyarok ;)


Józsi, 2016. 08. 20. 17:02
A városka nagyon hangulatos,a pénzemért azt kaptam amire számitottam.A vendéglátom korrekt és szimpatikus volt, semmi kifogásolni való nem volt részemről.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon