ÚTIKRITIKA.HU / Isztria


hirdetes


útikritikák


Isztria

Szállásválasztás Isztriában | Ajánlott szálláshelyek

Rovinj - Kriszta fotója

Szállásválasztás

Isztria térségében egyre több 3 csillagos hotelt újítanak fel úgy, hogy aztán 4 csillagossá váljanak. Ez azért van, mert az olasz vendégek ezt a hotelkategóriát preferálják. A magyarok kvázi kiszorulnak ebben a trendben, és marad nekik a 3csillagos kategória, abból is részben a fejlesztésre képtelen szálláshelyek.

,, A horvát tengerpart mentén temérdek szálláshely közül választhatunk. Az árak barátságosak, azonban most összesen 39 ezer forint büdzséből nyaralunk, az élményekre fókuszálva, nem pedig a több csillagos hotelszobákra. Ebből a költségkeretből egy kellemes tengerparti kempinget nézzünk ki magunknak. Mivel úgyis csak aludni használjuk majd a szállást, ezért egy kalandos sátrazós hely bőven elegendő lesz. Amennyiben a kemping valamilyen okból nem lehet opció, a különböző szállásfoglaló oldalakon már találunk kiadó szobát vagy apartmant 4000 Ft/fő/nap-tól.

Én meleg szívvel tudom ajánlani az Opatija mellett, Icici kisvárosában elhelyezkedő Rivijera Opatija kempinget (http://www.rivijera-opatija.hr/en/about-us.html). A domboldalon elhelyezkedő, több szintes, fás-füves környezetben, kilátással a tengerre, ingyenes wifivel és rendkívül baráti áraival egy remek hely egy tengerparti kempingre. Mint ahogy a legtöbb helyen, itt is külön kell fizetni a sátorhelyért, a kocsihelyért és a személyekért. A vizesblokk és a wifi benne van az árban. Egy kocsinak két sátorral négy személyre körülbelül 2500Ft/fő árban jön ki. (2015)" forrás

Ajánlott szállások

Isztriai szállásajánlatok

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon