ÚTIKRITIKA.HU / Isztria


hirdetes


útikritikák


Aparthotel Castrum Novum*** - Novigrad

A szállodáról | Hol? | Milyen? | Tengerpart | Apartmanok | Szolgáltatás

A szállodáról

A maga kategóriájában és helyi viszonylatban elfogadható szálláshely. Jó az ellátás. Az apartmanok kicsik. A hotel fő erőssége: a szép kilátás, a panorámák.

Hol?

A hotel elhelyezkedése csodálatos. Kellemes sétával lehet bemenni az idilli légkörű település központjába, ahol este van mozgalmasság, mindenféle élőzene. Novigrad amúgy napközben nem annyira érdekes (az óvárostól eltekintve), nagy választék nincs üzletekből. A naplementék meseszépek. A hotel környezete nyugis.

Milyen?

Nem egy nagy hotel. A közös terek olyan szoci jugoszlávosak, retrósak. Ráférne a felújítás, korszerűsítés, igaz, akkor emelnék utána az árakat. Sok a lépcső, lift viszont nincs. Kutyákat is fogadnak.

Tengerpart

A hotel közvetlen tengerparti (a strand az épület lába alatt). A sziklás-kavicsos, pici, szép strandon kellemes a fürdőzés a tiszta tengervízben. A napozóágyak ingyenesek. Vannak vendégek, akiket zavar, hogy a strandon más vendégek a kutyáikat fürdetik a tengerben.

Apartmanok

3 főre az apartmanok inkább szűknek bizonyulnak. Kreativitás kell ahhoz, hogy valahová elrakjuk a bőröndöket (a balkonra?). Az ódivatú fürdőszobák kicsik, s ebből adódóan nem igazán kényelmesek. A takarítás többé-kevésbé rendben van. Az ágyak viszonylag kényelmesek, de az ágynemű közepes minőségű. Ha nem tengerre néző az apartmanunk, akkor nagy az esély arra, hogy a parkolóra nyílik a kilátás.

Szolgáltatás

Főszezonban a személyzet túlterheltnek tűnik. Valamennyire azért szívélyesek a vendégekkel.


FOTÓK

« vissza