ÚTIKRITIKA.HU / Skócia


Hotel Arrochar 2 csillagos - Arrochar - vélemények

Skócia - Arrochar - Hotel Arrochar**
Lényeg:
Sármos, kissé retró feelinges hotel. A szobák tágasak, régiesek, alapvetően kényelmesek. Egy-két éjszakás tartózkodás esetén nincs olyan nagy jelentősége, hogy szerény kategória.
Jónak mondható az ár-érték arány.
Hol?
Jó, kellemes a hotel elhelyezkedése a Trossach nemzeti park területén. Csodaszép a hotelből a kilátás a tóra (Loch Long). Hiteles skót vidéki miliő. 5 perc gyalogtávolságra van egy príma pub.
Glasgow autóval egy órára van.
Milyen?
Régi fényéről kicsit árulkodó szálloda. Ráférne egy átfogó renoválás. A hotelen belül nyugodt (már-már álmatag) a légkör. A tisztaság nagyjából rendben van.
Szobák:
Vannak felújított és még nem felújított szobák. A dekoráció kicsit divatjamúlt (egyeseknek tán giccses is, pedig csak skótos). A szobák közötti hangszigetelés meglehetősen gyenge (nagyon vékonyak a falak). Az ágyak kényelmesek. A fürdőszobák között vannak kádasak és zuhanyzósok is. Hajszárító nincs, de ebben a kategóriában ez nem is várható el.
Vannak szobák, amelyek egy ingerszegény hátsóudvarra vagy forgalmas közútra néznek.
Szolgáltatások:
A személyzet kedves (visszafogottan), készséges.
Wifi csak a fogadótérben van.
Ellátás:
A kontinentális reggeli tartalmas, a minőség a kategóriának megfelel (tipikus, kalóriadús English breakfast, a disznósajthoz hasonlítható skót haggis-szal kiegészítve).
Hangulatos a hotel bárja (kár, hogy már 20.30-kor zár) gitáros élőzenével.
A vacsora túlárazott.
2018. május 28.

« vissza