ÚTIKRITIKA.HU / Dalaman


hirdetes


útikritikák


SunCity Hotel&Beach Club****+ - Ölüdeniz

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Jó ez a hotel, főleg kisgyermekes családoknak. Látványosak a lagúnák. Az étel választék széles. Jól szervezett, menedzselt hotel nagy zöld területtel. A tisztaság teljesen rendben van. A hotelen belüli szolgáltatások köre elég tág ahhoz, hogy a tengeri strandoláson kívül ne vágyjunk feltétlenül máshova a nyaralás ideje alatt. Ölüdenizben az ár-érték viszonylatában ez az egyik legjobb hotel. Helyi viszonylatban egyértelműen erős 4 csillagos.

Hol?

A hotel városi, azaz van némi mozgalmasság a környékén. Kellemes a sétány. Szépek a háttérben a hegyek. Ölüdenizben rengeteg a brit turista.
Nagyobb vásárolgatás vágya esetén érdemes Fethiye városba taxizni vagy buszozni.

Strand:

Csodaszép a lagúnás, homokos privátstrandja. Ide ingajárati busszal viszik a vendégeket. Érdemes korán helyet, napozóágyakat foglalni. Szuper a tenger. A közstrand 5 perc gyalogtávolságra van. A közstrand nem olyan jó és látványos, mint a privátstrand (Blue Lagoon), viszont könnyebben elérhető. A közstrandon fizetni kell a napozóágyért és a napernyőért (20 líra, azaz kb. 1500 forint egy napra két napozóágyért és egy napernyőért). Nem világos, hogy a privátstrandon mi fizetős és mi nem.

Milyen?

Tágas területű komplexum, alacsony építményekkel. Hangulatos az egész, főleg a nagyon szép kertjének köszönhetően. A medencék közül van, amit használhatnak gyerekek, van, amit nem és van (felárral) VIP övezet is. Tanácsos az első nap feltérképezni a szabályokat.
A vendégkörben nagy az orosz családok aránya. Valahogy hozzá kell szokni ahhoz, hogy náluk a gyermeknevelés vagy hiányzik, vagy totál következetlen. Szóval az orosz gyerekek baromi zajosak.
Amúgy a hotel valójában nem is igyekszik annyira az oroszokra ráállni, hiszen itt a személyzet nem tud oroszul és a kiírások is angolul vannak.
Ugyancsak sokan vannak a brit vendégek. Ők inkább összetartanak.

Szobák:

Mindenképpen kell vinni szúnyogriasztó szereket. A szobákban is sok lehet belőlük.

Szolgáltatások:

A személyzet szívélyes.
Látványosak az esti show műsorok. A wifi leginkább a fogadótérben funkcionál.

Ellátás:

Az ellátása választéka teljesen európai jellegű.
Szerdánként a vacsora tematikája: halak és tenger gyümölcsei.

2017. június 8.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Isztambulba Repülőjegyek Isztambulba
Olcsó repülőjegyek Isztambulba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes