Zöld-foki Köztársaság
Oasis Atlantico Belorizonte 3cs. - Santa Maria - vélemények

Zöldfoki-szigetek - Sal - Santa Maria – Oasis Atlantico Belohorizonte***

Lényeg:

Nem nagy, hangulatos, tiszta, gondozott, családias légkörű hotel. A bungalókban lévő szobák nagyon egyszerűek, de egyben hangulatosak is. Az ellátás megfelelő. Jó az ár-érték arány.

Hol?

Jónak mondható a hotel elhelyezkedése, mert sok minden (igaz nem nagy jelentőségű helyek) gyalogtávolságra van.

A városba (Santa Maria) elgyalogolhatunk a közúton vagy a part mentén is (kb. 10 perc). A városban a legérdekesebb látnivaló a móló, ahol minden reggel hozzák a halakat a halászok.

Érdemes részt venni egy sziget körutazáson.

A repülőtéri transzfer kb. 15-20 perc.

Strand:

Nincs messze a hoteltől a csodaszép, tiszta strand. Nem kavicsos, s így kényelmes a vízbe menni. A tenger színe csodás türkizkék. A parton vannak napernyők. Élmény a végtelennek tűnően hosszú parton hosszasan sétálgatni. Nincs semmi veszély.

Milyen?

Kedvelni fogják a hotelt azok, akik nem szeretik a hatalmas, nagyüzemi hoteleket. Van két nagy és egy kicsi medencéjük. A medencék vize elég hideg.

Bungalók szobái:

A bungalók szobái puritának, de minden alapvetően szükségessel felszereltek. Felújítottnak tűnnek. A zajhatások miatt jobb elkerülni, hogy olyan bungalót kapjunk, ami közel van a medencéhez vagy az étteremhez.

A bungalók szobáinak teraszán van egy kis asztal és két szék. Naponta takarítanak. Jól néz ki a zuhanyozó. Az ágyak kényelmesek.

Széf bérelhető napi 2 euróért.

Szolgáltatások:

A személyzet többsége kellemes, vidám.

Jók az esti szórakoztató műsorok.

Ellátás:

Van a svédasztalos étterem, egy olasz étterem és egy fix menü soros étterem.

A büfévacsorákon finomak a halak.

2019. július 10.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zöldfoki-szigetek - Sal - Santa Maria - Hotel Oasis Atlantico Belorizonte***

Lényeg:

Gondozott, biztonságos hotel, a szerény kategóriának korrekten megfelel. Az all inclusive ellátás megfelelhet, ha nincsenek túlzott elvárásaink. A tisztaság rendben van. A bungalóépületekben lévő szobák egyszerűek, de megfelelőek, némileg felújítottak.


Hol?

Santa Maria városka könnyed gyalogtávolságra van (kb. 10 perc). A turistákat mindig megtalálják az árusok.

A repülőtéri transzfer maximum 30 perc, jellemzően inkább 20 perc.

Strand:

Bámulatos, tiszta a strand vakítóan fehér, finom homokfövennyel. Az animációs programok többségét a strandra szervezik. A mozgóárusok nyomulása kissé idegesítő.


Milyen?

A medencék nagyon szépek, de a vizük nem temperált, gyakran elég hideg.

A komplexum területén itt-ott folynak kisebb munkálatok.

A vendégkörben sok a lengyel, köztük jó néhány folyton piáló.


Szobák:

A szobák berendezése megfelelő, naponta takarítanak. Ha az elején borravalót adunk, akkor a takarítás még alaposabbá válik. A bútorzat nem a legújabb design.


Szolgáltatások:

A személyzet angolul tudogat. Tanácsos türelemmel elfogadni, hogy afrikai országban vagyunk és – hogy is fogalmazzunk – a munkavégzés ritmusa lassú.

Jók az esti show műsoros programok. Nagy az edzőterem.


Ellátás:

A reggeli egész jó, az ebéd és a vacsora tartalmas, de minőségre közepes. A választék kb. mindig ugyanaz. A halak, a tenger gyümölcsei finomak. A desszertválaszték hatalmas.


2018. július 31.

« vissza

Kommentek

Viasz Istvánné, 2019. 07. 09. 17:57
Kedves Mindenki
Szeptemberben tervezem az utazást ebbe a szállodába . Kérem a ki járt már itt segítsen hasznos információkkal véleményekkel. Köszönettel


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon