ÚTIKRITIKA.HU / Ayia Napa


Nissiana 3cs. - vélemények

Hotel Nissiana***

Lényeg:

Helyi viszonylatban, a 3 csillagos kategóriában bizonyosan jó hotel, főleg a szolgáltatások széles köre miatt. A szobák kiválóan felszereltek, tiszták, jó álllapotúak. családbarát hotel (sok is a család).

Állítjuk, hogy jó az ár-érték arány.

Hol?

A közelben rengeteg bolt, vendéglátóhely található. Ayia Napa tényleges központja kb. 3 és fél kilométerre van. Az odavezető út tele van mindenféle szolgáltatásokkal. Taxival nappal 8 euró, éjszaka 10. Hangsúlyozzuk, hogy a hotel közelében van elég mozgalmasság, szóval nem kell mindig bemenni a centrumba, kivéve este, éjszaka a bulihelyek miatt.

Strand:

A híres Nissi Beach csupán 2 perces gyalogtávolságra van a hoteltől. A Nissi Beach határozottan a legszebb strand Ayia Napa térségében. A strandnak van egy bulisabb és egy nyugisabb része. Napozóágy 2,50 euró, napernyő ugyanennyi.

Milyen?

A szálloda jó állapotban van. A hotel közterületein nincs mindenhol légkondicionálás. A medence tiszta. Mellette a napozóágyak új álllapotúak.

A vendégkörben nagy többségben vannak az oroszok. Feltehetően orosz tulajdonban van a hotel. Az oroszokon kívül még sok a brit is. Speciel itt az oroszok többnyire jól viselkednek, ellenben a britek elég hangosak.

Szobák:

Széfet napi 2 eurért lehet bérelni. Változó, hogy hütőszekrény benne van-e az árban, vagy azért is kell fizetni napi 2 eurót, már amennyiben akarjuk, hogy legyen.

Szolgáltatások:

A személyzet szívélyes, előzékeny.

Az esti show műsorok előadói többnyire oroszok (megszólalnak angolul is a nem orosz vendégek kedvéért).

Ellátás:

A reggeli választéka nagy. A vacsora elég átlagos, szóval talán érdemesebb a hotelen kivüli éttermekben vacsorázni.

2018. augusztus 21.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon