ÚTIKRITIKA.HU / Ayia Napa


Abacus Suites - vélemény


Ciprus - Ayia Napa – Abacus Suites

Lényeg:
Magas színvonalú, tiszta, stílusos, idén június végén megnyílt hotel. Az apartmanok tiszták, és persze minden teljesen friss, új állapotban van, nagyon jól néznek ki. Nem annyira a gyermekes családoknak való a szálláshely, inkább pároknak. Nincs hivatalos besorolása, de a minőség a4 csillagosnak felel meg.

Hol?

A közelben nagy választékban vannak vendéglátóhelyek. Gyalog 15 percre van Ayia Napa mozgalmas központja.
Nincsenek panaszok közeli építkezésekre.

Strand:

A strand is az alább említett testvérhotel felől közelíthető meg (kb. 150 méter az Abacustól. Nem fürdés szempontjából nem egy ideális strand, eléggé nyers, kialakítatlan, s a vízben csúszós vulkáni köveken kell egyensúlyozni magunkat. 10 perc gyalogtávolságra van egy jobb strand, és busszal már igazán menő strandokhoz (Nissi Beach, Makronisszosz Beach, Landa Beach, Konnos) is eljuthatunk (kb. 20 perc). 15-20 perc gyalogtávolságra érdemes felfedezni a Sandy Beach-et is.
E strandokon mindenhol szép tiszta a víz.
Milyen?

Nagyon menő a hotel belső építészetileg.
A medence is a szomszédos (AnneMary) hotelben van, ahol szép, nagy zöldterületet használhatunk.
Apartmanok:

Az apartmanok szépek a természetes faanyagokkal. A szekrények nem praktikusak a ruhák elrendezése szempontjából. Hatalmasak az erkélyek. A tengerre néző kilátásba picit belerondít a part előtti út, ami zajforrás is.
Naponta takarítanak.

Szolgáltatások:
A személyzet nagyon szolgálatkész, szívélyes.

Ellátás:
Nagyon jókat lehet enni az utca túlsó oldalán lévő másik hotel étkezőjében. A reggeli azonban nagyon angolos. Amúgy az apartmanhotel épületében is van egy étterem, ahol a hotelvendégek 15-20 százalékos kedvezményt kapnak.
2018. szeptember 6.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon