szállásokHotel Pula***

A szállodáról | Hol? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hotel Pula - Pula

A szállodáról

Egy tömbépület, betonpanel kocka. A személyzet barátságos, a hotel nem zsúfolt. A tengerpart a közelben van, de meredeken lehet lejutni és nagy kavicsos, ami szörnyen kényelmetlen. Sok volt a vadállat módon viselkedő külföldi. Egyedül az étkezéseket emelném ki, amik viszont kifejezetten finomak voltak (még olasz ételek is voltak), élen a desszertekkel.

Hol?

A tengerpartot egy lépcsős lejtőn lehet megközelíteni, ami visszafelé elég fárasztó lehet. A tengerpart maga nagy kavicsos – amit nem ajánlanék senkinek. Fürdőcipőben esetleg, mert a víz tele van tengeri sünökkel.

Szobák

A szobák nagyon viseltesek, a fürdőszoba szűkös és a zuhany sem működött megfelelően. Az erkélyről pont a strandröplabda pályára lehet látni, ami este ki van világítva, így 11kor is zajonganak rajta. A légkondi büdös levegőt fújt, így nem használtuk.

Szolgáltatások

Strandröplabda pálya, fizetős internet, wellness, nyitott édesvizű medence bérelhető nyugágyakkal, wellness központ, fitnesz, fodrászat, Internetkávézó, diszkó, ajándéküzlet, zenés terasz, felnőtt és gyermek animáció, gyermekjátszótér, parkoló, konferenciaterem.

Ellátás

Félpanzió vagy teljes ellátás.

2015. július 3.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon