hirdetes


útikritikák


Sol Umag 4cs. - vélemények

Horvátország - Isztria – Umag – Hotel Sol Umag****
Lényeg:
Nagy, alapvetően jó hotel. A szobák tiszták, szépen berendezettek. Szigorúan véve a hotel inkább egy erősebb 3 csillagos színvonalat nyújt (a szobák megfelelnek a 4 csillagnak)
Hol?
Szuper a közvetlen strand melletti elhelyezkedése. Amúgy a hotel kissé elszigetelt helyen van. Vásárlási lehetőségek legközelebb a sétány mentén vannak. Nem túl messze van egy Konzum nagy szupermarket.
A város nincs gyalogtávolságra, oda autóval kell menni, vagy a liliputi vasúttal. A központban vannak jó halas éttermek, sok bolt, gyógyszertár stb. Gyalog 5 percre van a kikötő.
Autóval kb. 20 percre van az Istralandia akvapark.
A strand egy percre van. Kavicsos a víz, a strand napozó része lebetonozott, A part nagyon picike részen homokos. Nem annyira szemet gyönyörködtető így. Elég sekély a víz az úszáshoz. A vízben sziklák. A víz nem mindig átlátszó. A Kvarner-öbölben és Dalmáciában van rengeteg hely, ahol sokkal szebbek a strandok. A térségben Porec irányában találhatunk szebb strandokat.
A közeli közstrand szebb néz ki jobban, ráadásul ott fizetősek a napozóágyak.
Milyen?
A hotel külseje semmi különleges, viszont a fogadótér berendezése kellően elegáns. A medence mentén nincs a vendégek számával arányos mennyiségben napozóágy.
A vendégkörben sok a csoportos turista.
Szobák:
Pech olyan szobát kapni, ami közel van hotel bejáratához, mert nagy a hotelhez érkező, onnan távozó buszok forgalmának a zaja.
Szolgáltatások:
A személyzet túlterheltnek tűnik. Azért segítőkészek.
Van elég parkolóhely. Érkezéskor, távozáskor max. 15 percre megállhatunk a bejárat előtt a ki- és bepakoláshoz.
Ellátás:
Jó az ellátás, nagy a választék, finomak az étkek.
2018. február 20.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon