hirdetes


útikritikák


Sipar*** - vélemények

Hotel Sipar - Umag

A szállodáról

A tengerpart nagyrészt betonozott-sziklás, ami alkalmatlan a fürdésre. 2-3 perc sétára van egy kis szakasz, ami homokos, ott lehet fürdeni, de a homok kagylótörmelékes és vannak a víz alatt sziklák is. Az ételek, amiket felszolgálnak, finomak, vannak halas ételek is. A sütemények egészen élvezhetőek voltak itt, illetve voltak friss gyümölcsök is. A szállodának van tengervizes medencéje, ami kifejezetten kellemes - viszont úszni nem nagyon lehet benne, mert rövid és nem túl mély.

-----------------------------------------------------

Isztria – Umag – Hotel Sol Sipar***

Lényeg:

Nem egy kiválóan szervezett hotel, viszont legalább jó állapotban van. Jó a hotel elhelyezkedése, csodás a tenger látványa. A szobák alapvetően tiszták. Gyermekbarát hotel.

Hol?

A városközpont legalább két kilométer távolságban van, ami a nyári hőségben nem tekinthető gyalogtávolságnak (egyébként kb. 30 perc). Ha nem akarunk beautózni Umagba, akkor használhatjuk a liliputi vasutat (kb. 800 forint/fő).
A tenger melletti sétányon a városközponthoz közeledve találunk sok bárt, vendéglőt.

Strand:

A strandon fizetősen a napozóágyak, s emiatt sokan inkább a medence melletti és a kertben lévő ingyenes napozóágyakat veszik inkább igénybe. A strand amúgy is pár méterre van csak a strandtól.

Sok vizi sportos lehetőség kínálkozik.

Milyen?

2017 júniusában teljesen felújították a hotelt. Szép, modern és világos. Szép a sósvizes medence, a gyepes terület.

Szobák:

A drágább, tengeri kilátással kecsegtető szobákból a nyúlánk fenyőfák miatt a tengeri kilátás nagyon részlegesnek bizonyult. A takarítónők sokszor feledékenyek.

Szolgáltatások:

A személyzet nem tűnik szakmailag képzettnek. Nem adnak kellő tájékoztatást a vendégeknek a hotelben való eligazodáshoz, idegesek, udvariatlanok.

Ellátás:

Érdemes minél korábban lemenni reggelizni, hogy elkerüljük a tömegiszonyt. Amúgy a reggeli egész jó.

A büfévacsoránál főszezonban nagy a tumultus, a látványkonyhás részeknél gyakori a sorban állás.

2017. augusztus 12.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon