ÚTIKRITIKA.HU / Róma


hirdetes


útikritikák


Il Romitello panzió

2 nap/1 éj kétágyas szobában
05.17-06.30. 13 200 Ft/fő/éj
07.01-08.31. 11 200 Ft/fő/éj
09.01-10.31. 13 200 Ft/fő/é
11.01-30. 9 900 Ft/fő/éj
12.01-15. 11 200 Ft/fő/éj

Régió/környék

Rómát egyszer mindenkinek látnia kell! Róma az európai kultúra bölcsője, ahol egyszerre vannak jelen az ókor, a reneszánsz és a barokk kor építészetének és képzőművészetének remekművei. Lehetetlen azonban Rómát pusztán kincsei és látnivalói alapján jellemezni. Ami Rómát igazán Rómává teszi - az őrült forgalom, a bárok körüli esti zsongás, a jól öltözött, napbarnított arcú helybéliek magabiztos mosolya -, azt csak helyben tapasztalhatjuk meg. Sosem késő nekiindulni, hiszen tudjuk, minden út Rómába vezet!

Róma egy igazán nyüzsgő, mediterrán főváros. Sokan szeretik a kaotikus forgalmat, a hangosan beszélgető helyieket, a turisták áradatát, de éjszaka a szobába beszűrődő zajok kellemetlenek lehetnek, főleg egy hosszabb városnézős, gyalogolós nap után. Akinek fontos, hogy a nap végén nyugodtan pihenjen hogy másnap újult erővel vethesse be magát Róma kaotikus világába, annak célszerű egy nyugodt oázist, egy külvárosi szálláshelyet választania.

Szállás információk

A szálláshely Róma északnyugati részén, a külvárosban helyezkedik el, csendes környezetben. A közelben éttermek, boltok várják a vendégeket. A panzió előtt található megállóból indulnak buszok a Piazza Venezia, Piazza Cavour és a Corso Vittorio Emanuele II. felé. A legközelebbi metrómegálló a Battistini, mely busszal 10 perc alatt elérhető. A metró megáll a Vatikánnál (mindössze 3 megálló) és a Termini pályaudvarnál is.

Szobák felszereltsége: az egyszerűen berendezett szobákhoz fürdőszoba, telefon, internet tartozik.

Szállás szolgáltatások: lift, bár, étterem, tévé szoba, internet szoba, mosoda, parkoló.

Ellátás: büféreggeli.

Kedvezmények/felárak

Privát repülőtéri transzfer foglalható 1-3 fő esetén 15 000 Ft/út áron (foglaláskor jelezni kell).

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 1 éjre kétágyas szobában, reggelivel
  • a parkolást

Az ár nem tartalmazza:

  • az idegenforgalmi adót (2 euro/fő/éj)

Foglalással kapcsolatos további információk: westend@vista.hu

« vissza