ÚTIKRITIKA.HU / Róma


hirdetes


útikritikák


NH Collection Giustiniano 4cs- vélemény

Róma – NH Collection Giustiniano****

Lényeg:
A hotel adukártyája a szuper, nyugalmas, praktikus elhelyezkedése. A szobák nincsenek felújított állapotban, de elég jól felszereltek. A tisztaság alapvetően rendben van.
Hol?
A hotel a városközponthoz sorolható Prato negyedben található, eléggé nyugalmas, békés, jó közbiztonságú környezetben, egy nem mozgalmas mellékutcában. A környékén van jó néhány étkezési és bevásárlási lehetőség. 2 percre van a Via Cola di Rienzo, ahol sok bolt sorakozik egymás mellett. Metrómegálló nincs a közvetlen közelben.
Nagyon közel van a Vatikán (3-4 perc gyalog!) és az Angyalvár. Gyalogtávolságra van több más turisztikai nevezetesség is (pl. a Trevi-kút, Spanyol lépcső).
Milyen?
Az idő vasfoga eléggé megrágta. A hotel azért elég jól néz ki, kis szépséghibáival együtt is.
Szobák:
A szobák római viszonylatban tágasak. A kádas, kicsi fürdőszobák elég ódivatúak. Főleg az economy kategóriájú szobák fürdőszobái silányak.
Ami a csendet, nyugalmat illeti, a belső udvarra néző szobák esetén nyitott ablak mellett zavaró lehet a gépészeti zaj. Az utcai környék nem zajos, szóval nyugodtan lehet aludni. Kivétel a szombat este, amikor a szomszédságból nagyon hangos zene szól, jóval éjfél utánig.
Ellátás:
A büféreggeli olasz viszonylatban az átlagon felül jó. A választék nagy.
2017. szeptember 4.

« vissza