ÚTIKRITIKA.HU / Róma


hirdetes


útikritikák


Imperiale Hotel 4cs. - vélemény

Róma - Imperiale Hotel****

Lényeg:

Korrekt, jó, tiszta szálloda. A szobák elegánsak, tiszták, de nincsenek felújított állapotban. Méretre vannak tágasak, kicsik.

Hol?

Központi elhelyezkedésű. A hotel egy metrómegálló (Barberini) közvetlen közelében van. Több turista nevezetesség található gyalogtávolságra (8-10 perc), pl. a Trevi-kút és a Spanyol lépcső.

A hotel bejáratánál van egy jó kis vendéglő. Kellemes a környék, és nem is zajos. Azért az utcára néző szobákba bejönnek forgalmi zajok (éjszaka be kell csukni az ablakot). Végül is az utca éppenséggel a híres és forgalmas Via Veneto.

Milyen?

Régi, sokat megélt hotel (ódivatú, de nem csúnya fürdőszobák). Kívülről van némi nagyvilági jellege. A gépészet özönvíz előtti.

Szobák:

A fürdőszoba kicsi, a kád széle túl magas, kevés lerakodó felület. A zuhanyozás a kövezet eláradásával járhat. Az ajtók a folyosón zajosan csapódnak (részben a szobák gyenge hangszigetelése miatt is). Nincs vízforraló. Naponta cserélnek törölközőt, kétnaponta ágyneműt.

Szolgáltatások:

A személyzet előzékeny, kellemes.

Ellátás:

A reggel olyan olaszosan behatárolt választékú (az édes győz a sós felett). Friss gyümölcsből csak kétféle van. Elfogadható. A reggeliztető hely egész kellemes, a szervezés kicsit kaotikus.

2017.

« vissza