ÚTIKRITIKA.HU / Róma


hirdetes


útikritikák


Ambasciatori Palace Hotel 5cs. - vélemény

Róma – Ambasciatori Palace Hotel*****

Lényeg:

Nagyon szép, elegáns, klasszikus szálloda. A szobák tágasak, tiszták, jók, korszerűsítettek, de azért a bútorzat régimódi (és nem antik értelemben). Tán inkább egy erősebb 4 csillagos színvonalra érdemes számítani.


Hol?

Szuper, szinte tökéletes az elhelyezkedése. Közel van a Termini pályaudvar, ami persze praktikus, ha valahova a térségben vonattal akarunk eljutni. Közel van a Borghese park, ami jó az intenzív városnézés előtti vagy utáni lélegzetvételre.
Közelben van egy kissé zajos Hard Rock Cafe.


Milyen?

Az idő vasfoga már egy kicsit megrágta, de azért még mindig kellően méltóságteljes, patinás. Az említett korszerűsítés itt-ott csupán kozmetikázásban merült ki.


Szobák:

Eltérőek a szobák, mind a minőség, és az állapot, mind a berendezés tekintetében. Ha mód van rá, és türelmünk is van, akkor kérjük a recepción, hogy előre megnézhessük a szobát. Az utcára néző szobákba pl. forgalmi zajok jönnek be. (Pedig a hotel egy aránylag csendes utcában van. Igaz minden római hotelben számolni kell a forgalmi zajok elviselésének kényszerével. Az épület hátsó részén lévő szobák nyugisabbak.
Azért valamennyi szoba elegáns. A fürdőszobákon látszik leginkább az ódivatúság.
Naponta kétszer is takarítanak, demonstrálva, hogy ez egy luxushotel. Vannak feledékeny takarítónőcik.

Szolgáltatások:

Barátságos, előzékeny, roppan segítőkész a személyzet. A szobákban a wifi gyengén működik.

Ellátás:

Jó, tartalmas a büféreggeli. A hotel étterme ár-érték arányban vacak.

2017. augusztus 3.

« vissza