ÚTIKRITIKA.HU / Róma


hirdetes


útikritikák


Romanico Palace 4cs. - vélemény

Róma –Hotel Romanico Palace****

Lényeg:

Hangulatos hotel. A szobák kicsik, nincsenek felújított állapotban. Inkább egy erősebb 3 csillagos a színvonala. Nem kockázatmentes ennek a hotelnek a választása, ugyanakkor vannak mellette szóló érvek (leginkább a környék).

Hol?

A hotel utcája forgalmas, zajos, a hotel hangszigetelése viszont gyenge. Viszont a környék Róma egyik legelegánsabb része, nagykövetségekkel (pl. az amerikai), konzulátusokkal. A környék biztonsága garantált, ugyebár. Közelben a Villa Borghese.

Gyalogtávolságra van számos turista nevezetesség. Közel van a jó levegőjű Borghese park.

Milyen?

A hotel meglehetősen lestrapált, régi fénye már csak pislákol. A tisztaság rendben van, de a higiéniai viszonyok kétkedésre adhatnak okot.

Szobák:

Az ágymatracok kifeküdt állapotban vannak, ugyanakkor az ágynemű jó minőségű . Az ablakok nem jól szigetelik a hangokat. A szobák közötti hangszigetelés is gyenge (elég kifogni egy hangoskodó szomszédot).
Vannak a hotelnek olyan oldala, ahol a szobák nyugisabbak. A belső udvarra néző szobákra is érvényes ez.


Szolgáltatások:

A személyzet kedves, vidám, de némelyikük túl hanyag.


Ellátás:


A reggeli közepes. Teltház esetén a reggelizéznél tumultuózus jelenetek fordulhatnak elő. Kár, mert amúgy a hetedik emeleti teremből szép a kilátás. Kellemesebb inkább kimenni az utcára és bemenni egy autentikus kávézóba.

2017. augusztus 3.

« vissza