ÚTIKRITIKA.HU / Port el Kantaoui


hirdetes


útikritikák


RIU Imperial Marhaba*****

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

Port el Kantaoui egyik olyan szállodája, amely a város szélére esik. Ennek ellenére a központ, és a kikötő viszonylag közel van. Gyalogosan is neki lehet indulni kb. 15- 20 perc sétatávolság a kikötő, taxival viszont néhány perc alatt elérhető.

Tengerpart?

Szép, rendezett, tisztán tartott tengerpartja van a szállodának. Azonban a napozóágyakból nincs valami sok, ezért sokan már reggel lemennek és törölközővel lefoglalják őket.

Milyen?

A szállodát többen is ajánlanák másoknak, azonban azzal tisztában kell lenni, hogy nem egy erős 5 csillagos hotelről van szó. Azonban bátran ajánlható, mivel a város szélén található a hotel, így nagyon nyugis a környezete. Kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnek golfozni, a nagyobb golfpályák gyalog is elérhetőek, de ha valaki nem szeretné a felszerelést cipelni, a taxi 2 perc alatt odaér. A kertet nagyon szépen rendezik, nagyon sok zöld, parkosított terület található.

Szobák

A szobákat mindenki dicséri, mert viszonylag nagy alapterületűek és világosak. A tisztasággal is minden rendben van.

Szolgáltatások

Elég sokan hiányolják a szállodából a sportprogramokat, és animációs lehetőségeket. Többen is megemlítették, hogy az animáció egy légkondis teremben zajlik, ami ugyan így nem zavaró a többi vendég részére, de a zárt tér sokakat frusztrál.

Ellátás

  • Az ellátás minősége rendben van, azonban nem olyan gazdag választék van, mint egyéb RIU lánc által üzemeltetett hotelben.
  • A pincérek nagyon kedvesek, az éttermet igyekeznek tisztán tartani, és az asztalok lerámolását minél hamarabb végezni.

FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon