ÚTIKRITIKA.HU / Páfosz


Millenium Apartments - vélemények

Ciprus - Paphos - Millenium Apartments

Lényeg:

Egyszerű szálláshely. A berendezés elöregedett. Az apartmanok, avagy stúdiók nem nagyok, a tisztaságuk nem megfelelő (pl. fürdőszoba). Az ár-érték arány azonban megfelelő. Tanácsos nem többet elvárni, mint amennyit a vonzó árfekvsért reálisan kellene. Szuper nagy kényelmi krülményeket ne reméljünk.

Hol?

Közel van a városközpont, de a turistás nyűzsgéstől azért kellő távolságra van ahhoz, hogy a nyugalmunkat ne zavarja sok zaj.

Érkezéskor alig lehet beazonosítani, hogy melyik a hotel épülete. Nincs kiírás.

Gyalog kb. 15 percre található a központ legközelebb eső tavernája.

Strand:

Messze van a strand. Bérautóval is 5 perc.

Milyen?

A közterületeken sem tökéletes a higiénia. Kissé lepukkant a medence (de legalább kellően nagy), a fogadótér bútorzata már teljesen beszívta magába a sok év szennyét.

Apartmanok:

Az alapvetően szükséges felszerelés megvan: minikonyha, evőeszközök, mikro, kellemes erkély. Vasárnap kívételével mindennap takarítanak. Vannak jobban takarított szobák. Az evőeszközök tisztaságról érdemes inkább magunknak gondoskodni. Extra 6 eurót kell fizetni a légkondiért. A melegvíz szolgáltatás reggel és este néha problémás. A bútorzatot némely apartmaban modernebbre váltották, másokban nem. Az apartmanok között vannak bizony minőségbeli különbségek, árkülönbség nélkül. 

A hangyák szívesen látogatják az apartmant, seregestül.

Szolgáltatások:

Barátságos, segítőkész a személyzet többsége.

Ellátás:

A reggeli olcsó, de olyan is a minősége, választéka.

2018. december 1.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon