ÚTIKRITIKA.HU / Páfosz


Mayfair Gardens Apartments 3cs. - vélemények

Paphos - Mayfair Gardens Apartments***

Lényeg:

Elég jó szálláshely, korrekt módon megfelel a 3 csillagos kategórriának. Az apartmanok tágasak, nem túl régen felújítottak, alapvetően tiszták.

Hol?

Összességében kellemes az elhelyezkedése. A hotel tágabb környéke nem Paphos legszebb városrésze, de azért jól elérhetők innen a kikötő és a strand öblök. Az óvárosnak tekinthető negyed gyalog kb. 24-40 percre van, a városmag kb. 1,2 kilométerre van. 

Strand:

A hoteltől kb. 800 méterre van a homokos strand, ami elég átlagos, nem mondható kiemelkedően szépnek, viszont lassan mélyülő a víz, azaz könnű a fürdőzés. 

Milyen?

Egy másik hotellel (spartline Paphos) alkotnak egy komplexumot. Mindkét hotel létesítményeit (pl. a medencéket) mindkét hotel vendégei használhatják. A szabadtéri medencék vize elég hideg. Három medencéjük van, s mindegyik különböző mélységű. Helyeselhető gyakorlat, hogy nem tolerálják a napozóágyak reggeli törölközős lefoglalását. Reggel nyolckor egyszerűen leszedik a törölközőket, ha a gazdájuk nincs jelen.

A vendégkörben gyakran sok a brit, és közülük van elég sok iszákos, hangoskodó egyén.

Apartmanok:

A tévékészülék kicsi. A takarítás nem mindig kellően alapos.Amúgy naponta takarítanak.A légkondi jól műkösik, de elég szerencsétlen helyre szerelték fel az ágy fölött.A balkon kicsike

Szolgáltatások:

A személyzet szívélyes, kellemes, készséges az esetleg felmerülő problémák megoldásában. Az esti (23.30-ig tartó) szórakoztató műsorok zajosak azoknak, akik inkább korán le akarnak feküdni. Sokaknak nincs ezzel gondja, mert élvezik ezeket a műsorokat. 

Ellátás:

Közepes. A reggeli nagyon angolos. Az ebéd és a vacsora szokványos nemzetkzi ez-az, meglepően kevés köze van a görög konyhához.

2018. december 13.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon