ÚTIKRITIKA.HU / Páfosz


Daphne Apartments - vélemények

Daphne Apartments***

Lényeg:

Az apartmanhotel eléggé lelakott, lestrapált, de nem vészes mértékben. A tisztaság rendben van. Az apartmanok kellően tágasak. helyi viszonylatban megfelel a 3 csillagos színtnek, európai átlag viszonylatban inkább 2 csillagos. Az ár-érték arány elég jó.

Hol?

Jó a központi elhelyezkedése az óvárosban, mert van a közelében több príma szupermarket, egyéb bolt (pl. ajándékbolt), vendéglők. Közel van egy központi buszmegálló és egy taxistand.

Páfosz inkább olyanoknak való, akik innen akarják felfedezin a szigetet, vagy éjszaka gyakran akarnak bulizni. gyalogtávolságra vannak szórakozóhelyek.

Kellemes a közvetlen közeli sétány. 

Strand:

Közel van, fél háztömbre, gyalog egy-két percre van a part a sétánnyal, városi stranddal, de a legközelebbi igazi strand gyalog 15-20 perc.   

Milyen?

Egyszerű szálláshely, de kényelmes, nyugalmas. Ráférne a hotelre egy felújítás, vagy legalább festés. Régi a bútorzat. A medencénél a napozógyak fele nincs jó állapotban.

Sok a magyar vendég, de amúgy meglepően sokfelöl valóak a vendégek. 

Apartmanok:

A hivatalos fotók megszépítik a valóságot. A konyha eléggé régies és gyengén felszerelt. A bútorzat is kissé ódivatú (a kis tévé is). Az ágyak kényelmesek. Szépek a balkonok. Jó a klíma, de kissé zajos. Naponta rendesen takarítanak.

Az apartmanok egy rész ingerszegényen egy falra néz.

Szolgáltatások:

A személyzet többnyire segítőkész, rokonszenves. A wifi vacak, vagy egyáltalán nem működő.

Reggelit kínálnak 5 euróért (per fő). Nem nagy szám, kevés gyümölcs.

2018. december 7.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon