ÚTIKRITIKA.HU / Antalya


Swandor Hotels&Resorts Topkapi Palace 5cs. - vélemények

Török riviéra - Antalya - Swandor Hotels&Resorts Topkapi Palace*****
Lényeg:
Szép, nagy, hangulatos, mostanában teljes körűen felújított hotel. A szobák mind újjá lettek varázsolva. Kiváló az ellátás.
Megfelelő hotel lehet családoknak és aktív nyaralásra vágyó pároknak egyaránt.
Hol?
Antalyától 20 kilométerre található a hotel, a Kundu nevű településnél található. A hotel előtti megállóból busszal sokfelé, olcsón eljuthatunk, Antalyába 20 perc alatt.
Strand:
Jól néz ki a pálmafás strand. A part az kavicsos, a víz lassan mélyülő. Nemrég újították fel az éttermet, a teraszokat és a strand részét korábbi (előző tulajdonosok idején tett) panaszok miatt.
Strandon a pavilon 50euró/nap.
Milyen?
Új a tulajdonos. Nagyon szép a medence.
Szobák:
Tágasak, szépek.
Pótágyat egyik szobába sem tesznek be. A családi szoba is max. 2+1 fő elhelyezésére jó.
Szolgáltatások:
Van open air disco, élőzene. A fedett disco nagyon kicsi.
A miniklub 8-23ig van nyitva, van alvószoba és különböző programok. A gyerekeknek nagy épület áll a rendelkezésére, ahol van pihenő szoba, játszó szoba , külön étterem rész.

Ellátás:
Nagy hókuszpókuszok nélkül is jó minőség.
2019. június 5.


---------------------------------------------------------------------

2018-as értékelés

Török riviéra - Antalya - Kundu - Swandor Hotels&Resorts Topkapi Palace*****

Lényeg:

Valamennyire szép, de már felújításra szoruló állapotban lévő hotel. 2018-ban már hozzáfogtak a szobák felújításához, de egyelőre a szobák többsége még elöregedett. A hotelben a tisztaság és a higiénia nem tökéletes. Erősségek: a sok medence, a csúszdákkal teli akvapark és a tiszta tengervíz. Az ellátás elfogadható. Aktív pihenésre vágyóknak, gyermekes családoknak lehet jó választás.

Az 5 csillagos besorolást ne vegyük túl komolyan.

Hol?

Gyalogtávolságra nincs semmi különös. Ha ki akarunk mozdulni a hotelből, akkor taxizni kell. A taxisok simlisek. Busszal nincs messze Antalya. A közeli Larában is vannak bőven vásárlási lehetőségek.

A repülőtéri transzfer csupán fél órás.

Strand:

Szép a vegyesen kavicsos és homokos strand. Időnként a hullámok miatt nehézkes a tengerben a pancsolás.

Milyen?

Kb. 20 évvel ezelőtt épült a hatalmas hotel, és ez helyi viszonylatban már öregnek számít. 2018-ban a hotel közterületeit is elkezdték javítgatni. A kert szép.
A vendégek nagy többsége orosz. Ezért a személyzetben is sok az orosz. A nem orosz vendégekhez is automatikusan oroszul szólnak. Az oroszok közt – nem meglepően –jócskán vannak folyton italozósak.

Szobák:

Már vannak felújított szobák is. A szobák jól felszereltek. A szobák és főleg a fürdőszobák takarítása nem mindig kellően alapos.

Szolgáltatások:

Nagy hangsúlyt helyeznek az animációs programokra, melyek zenei hátterében túlságosan dominál a techno, a ,,tuc-tuc”. Az animációs programok vezényleti nyelve persze orosz.
Elég jók az esti show műsorok.

Ellátás:

A választék nagy, de nagyon ismétlődő. Korán kell elkezdeni a vacsorát, mert az oroszok gyorsan, vadul letarolják a pultokat.


2018. július 26.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon